2 znaka zodiaka bosta konec junija 2023 preživela težke čase: kako najbolje prebroditi to obdobje?

2 signes du zodiaques vont vivre des moments difficiles fin juin 2023

Vsak mesec smo vsi pod vplivom gibanja in položaja zvezd na našem nebu. Konec junija 2023 bodo določena astrološka znamenja bolj kot druga prizadeta zaradi teh kozmičnih vplivov. V tem članku razkrivamo dve horoskopski znamenji, ki bosta preživeli težke čase v tem obdobju.

Planetarne energije v igri konec junija 2023

Da bi v celoti razumeli, kaj čaka naša zadevna znamenja, je bistvenega pomena, da imamo pregled planetarnih energij v akciji konec junija 2023. Tukaj je nekaj ključnih elementov:

2 horoskopski znamenji bosta konec junija 2023 šli skozi težke čase
2 horoskopski znamenji bosta konec junija 2023 šli skozi težke čase
  • Merkur retrograden : To obdobje lahko povzroči težave v komunikaciji, nesporazume in zamude. Znamenja, ki jim vlada Merkur, kot sta dvojčka in devica, bodo še posebej dovzetna za te učinke.
  • Nova luna v raku : Idealen čas, da se osredotočite na svoja čustva in delate na svojem notranjem življenju. Vendar pa lahko tudi poveča občutljivost in povzroči čustveni konflikt pri določenih znakih.
  • retrogradni saturn : Ta degradacija nas sili, da pregledamo svoje strukture, svoje omejitve in svoje odgovornosti. Nekatera znamenja se lahko soočajo z izzivi in ​​ovirami, ki jih bodo morali premagati.
Preberite tudi:  87,23 % ljudi s tem kitajskim astrološkim znamenjem obogati!

Dve znamenji, ki ju energije konca junija 2023 najbolj prizadenejo

Ob upoštevanju teh planetarnih vplivov sta tukaj dve horoskopski znamenji, ki se bosta v tem času soočila s težkimi časi:

Dvojčka: Težave s komunikacijo in izražanjem

Posebej na udaru bo znamenje dvojčkov zaradi učinkov retrogradnega Merkurja konec junija 2023. Ker temu znamenju vlada ta planet, je lahko njegova naravna sposobnost komuniciranja in izražanja v tem obdobju močno motena. Dvojčka bi zato lahko naletela na težave v odnosih z drugimi, bodisi v službi, družini ali prijateljih.

Morali bodo delati na svoji potrpežljivosti in biti pripravljeni pregledati svoj način razmišljanja in izražanja, da bi se izognili nepotrebnim nesporazumom in konfliktom. Prav tako bodo morali biti pozorni na svoje gibanje in administrativne postopke, saj so zamude in napake pogoste med retrogradnim Merkurjem.

znamenje dvojčkov
znamenje dvojčkov

Kozorog: Spraševanje in odgovornosti

Konec junija 2023, Kozorog bo pod vplivom retrogradnega Saturna, kar ga bo spodbudilo k ponovnemu premisleku o svojih strukturah, omejitvah in odgovornostih. To znamenje, ki je na splošno zelo organizirano in disciplinirano, se lahko počuti destabiliziranega in se sooča z ovirami, ki jih ni predvidel.

Preberite tudi:  21. september 2023 je najsrečnejši dan za ti dve kitajski astrološki znamenji

Kozorogi bodo morali pokazati vztrajnost in prilagodljivost, da bodo premagali te izzive, pri tem pa se bodo zavedali svojih notranjih sposobnosti in virov. Prav tako morajo biti pripravljeni preizpraševati nekatere vidike svojega življenja in sprejemati pomembne odločitve v zvezi s svojo poklicno ali osebno prihodnostjo.

Kako lahko bolje prebrodimo to težko obdobje?

Za Dvojčke in Kozoroge je tukaj nekaj nasvetov za lažje spopadanje s temi težkimi časi konec junija 2023:

  • Sprejmi spremembo : Planetarne energije nas spodbujajo, da se razvijamo in rastemo, tudi če je to lahko neprijetno. Sprejmite, da je treba nekatere stvari spremeniti, in bodite pripravljeni prilagoditi se situaciji.
  • Delajte na svoji komunikaciji : Ne glede na to, ali ste dvojček ali kozorog, bo pomembno, da dobro poslušate druge in jasno izrazite svoje misli in čustva, da se izognete nesporazumom in napetostim.
  • Ostanite potrpežljivi in ​​vztrajni : Ovire in težave so del življenja, vendar so pogosto začasne. Ostanite prepričani v svoje sposobnosti in ne obupajte, ko se soočite z izzivi, ki vam prihajajo na pot.
  • Skrbi zase : V času stresa in negotovosti je nujno, da se fizično in čustveno napolnimo. Dajte si čas, da se sprostite, meditirate ali počnete nekaj, kar vas bo osrečilo.

Konec junija 2023 se obeta težko obdobje za Dvojčka in Kozoroga, ki se bosta morala soočiti s kozmičnimi vplivi in ​​obvladati velike izzive. Če pa se bodo zavedali teh energij in upoštevali naše nasvete, bodo lahko uspešno prebrodili to obdobje in se naučili dragocenih lekcij za svoj osebni razvoj.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » 2 znaka zodiaka bosta konec junija 2023 preživela težke čase: kako najbolje prebroditi to obdobje?