4 najsrečnejša kitajska znamenja zodiaka v ljubezni v septembru 2023

Skrivnostni svet kitajske astrologije pogosto skriva presenečenja in September 2023 ni izjema. Če želite izvedeti, katera znamenja zodiaka bodo v ljubezenskem življenju na udaru, je ta članek namenjen vam. Brez nadaljnjega odkrijte te 4 znamenja ki bodo ta mesec imeli posebno srečo v ljubezni.

1. Tiger: neustavljiva zapeljiva aura

Prvi na seznamu znamenj, ki jih bodo septembra 2023 razvajale zvezde, so domačini Tiger ne bo ostal neopažen. V tem mesecu bo njihov naravni čar povzročil pravo zmedo in pritegnil pozornost vseh. Samski bodo lahko v celoti izkoristili to priložnost, da spoznajo nekoga posebnega, medtem ko bodo tisti, ki so v razmerju, utrdili svoj odnos zaradi zapleta, ki bo povezal oba partnerja.

Ključni teden za tigre: od 5. do 11. septembra

 • Od 5. do 7. septembra: Vaš magnetizem bo dosegel vrhunec, kar bo povečalo vaše možnosti za čudovito srečanje.
 • Od 8. do 9. septembra : Izmenjave s partnerjem bodo tekoče in konstruktivne, kar bo pripomoglo k odličnemu razumevanju.
 • 10. in 11. september: Romantično presenečenje bo zaznamovalo začetek tega tedna in okrepilo vez med vami in vašim partnerjem.
4 najsrečnejša kitajska znamenja zodiaka v ljubezni v septembru 2023
4 najsrečnejša kitajska znamenja zodiaka v ljubezni v septembru 2023

2. Konj: ljubezen v polnem galopu

Drugo mesto na stopničkah za domačine iz KonjČe ste rojeni v tem znamenju, bo vaše ljubezensko življenje septembra 2023 zacvetelo kot še nikoli prej. Če ste rojeni v tem znamenju, lahko pričakujete, da boste doživeli vznemirljive trenutke s svojo sorodno dušo ali spoznali nekoga, ki vas bo navdušil. To je tudi idealen čas, da izrazite svoja čustva in jih delite s partnerjem.

Najbolj ugodno obdobje za konje: od 12. do 18. septembra

 1. 12. september: nepričakovano srečanje lahko spremeni pravila igre za samske, ki iščejo ljubezen.
 2. 13. in 14. september: Ta dva dneva sta idealna za zbliževanje in iskrene ljubezenske izjave.
 3. 15. september: Skupen projekt med vami in vašim partnerjem dobi obliko in okrepi vašo vez.
 4. 16.-18. september: Komunikacija je odlična, kar vam omogoča, da se o pomembnih vprašanjih v odnosu pogovarjate brez tabujev.

3. Opica: inteligenca srca

Za domačine iz MonkeySeptembra 2023 bo ljubezen na vašem pragu. Vendar bodite previdni, ne bo šlo za vsestransko strast, temveč za izpolnjujočo ljubezen, ki temelji na komunikaciji, spoštovanju in medsebojnem razumevanju. Samski bodo morali pozabiti na svojo sramežljivost in poskusiti srečo z ljudmi, ki jih privlačijo.

Ključni datumi za Opice: med 19. in 25. septembrom

 • Od 19. do 21. septembra: Upajte si prevzeti pobudo in stopiti iz območja udobja, da bi spoznali zanimive ljudi.
 • 22. september: poglobljen pogovor s partnerjem vam bo omogočil, da se bolje razumete in okrepite čustvene vezi.
 • Od 23. do 25. septembra: To obdobje izkoristite, da izrazite svoja čustva in pokažete, kako zelo vam je mar za vašo drugo polovico.

4. Pes: zvestoba in zvestoba sta nagrajeni

Nazadnje, tisti, ki so rojeni v znamenju Pes bodo ta mesec v svojem ljubezenskem življenju doživeli novo energijo. Pari si bodo bližje kot kdaj koli prej in bodo skupaj delili nežne trenutke. Samski pa bodo imeli priložnost za obetavna srečanja in približevanje osebi, ki jo iščejo.

Idealno obdobje za pse: od 26. septembra do 1. oktobra

 1. 26. in 27. september: Večja povezanost s partnerjem bo spodbudila ustvarjanje nepozabnih spominov.
 2. 28. september: za samske: upajte si pristopiti k osebi, ki vas že nekaj časa privlači, brez strahu pred zavrnitvijo.
 3. Od 29. septembra do 1. oktobra: Za krepitev čustvenih vezi je zelo priporočljiv romantičen konec tedna ali romantičen izlet.

Tukaj so štiri znamenja kitajskega zodiaka, ki bodo imela septembra 2023 največ sreče pri srcu. Ne glede na to, ali ste tiger, konj, opica ali pes, se pripravite, da boste v tem obetavnem mesecu v znamenju kitajskih zvezd doživeli trenutke, bogate s čustvi in ljubeznijo.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » 4 najsrečnejša kitajska znamenja zodiaka v ljubezni v septembru 2023