5 zodiakalnih znamenj, na katera bo retrogradni Jupiter v Biku vplival do 30. decembra 2023!

S spletne strani od 4. septembra do 30. decembra 2023Jupiter, planet širjenja in rasti, bo retrograden v znamenju Bika. To obdobje bo močno vplivalo na nekatera področja našega življenja, kot so čustva, osebni razvoj in razvoj. V tem obdobju bo nujno, da smo pozorni na spremembe, ki se dogajajo v našem notranjem in zunanjem svetu.

Ta faza retrogradnega Jupitra bo še posebej vplivala na nekatera znamenja zodiaka. Tukaj je pet znamenj, ki morajo biti pripravljena na izzive, ki jih čakajo v teh nekaj mesecih.

Retrogradni Jupiter v Biku: osredotočite se na najbolj prizadeta znamenja

Bik (20. april – 20. maj)

Retrogradni Jupiter v vašem znamenju predstavlja ključni trenutek za vaš osebni in duhovni razvoj. Čeprav se vam bo morda zdel zaskrbljujoč, vam bo ta tranzit pomagal ozavestiti vaše najgloblje potrebe in želje. V poklicnem in finančnem življenju boste morda občutili določeno stagnacijo ali ovire; razumite to kot priložnost, da pregledate svoje prednostne naloge in razmislite o tem, kaj vam je zares pomembno.

5 zodiakalnih znamenj, na katera bo retrogradni Jupiter v Biku še posebej vplival do 30. decembra 2023!
5 zodiakalnih znamenj, na katera bo retrogradni Jupiter v Biku vplival do 30. decembra 2023!

Devica (23. avgust – 22. september)

Pri rojenih v devici se bo retrogradni Jupiter v Biku pokazal predvsem v njihovem čustvenem svetu. Odnosi so lahko v tem obdobju naporni, možne so napetosti in nesporazumi. Naučiti se boste morali izražati svoja čustva in poslušati čustva drugih brez obsojanja. Ta tranzit vam bo dal tudi priložnost, da ponovno premislite o svojem odnosu do dela in materialnega uspeha.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Ker je Jupiter planet, povezan z rastjo in obiljem, bo njegova retrogradnost v Biku finančno vplivala na Škorpijone. Pri izvajanju svojih poklicnih projektov se lahko soočite z izzivi ali zamudami. To vas lahko privede do tega, da se boste spraševali o svojih ambicijah in globoko zakoreninjenih vrednotah. Izkoristite to obdobje za prestrukturiranje svojih ciljev in upoštevajte nematerialne vidike svojega življenja, ki vplivajo na vaše počutje.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Na kozoroge bo retrogradni Jupiter v Biku močno vplival na ravni njihovih družinskih in osebnih odnosov. Pojavijo se lahko različna mnenja in konflikti, zaradi česar se boste morali potruditi, da boste gojili empatijo in medsebojno razumevanje. To je tudi dober čas, da se vprašate o svojem odnosu do varnosti in materialnega udobja, kar vas bo spodbudilo k raziskovanju novih načinov pristopa k tem vidikom vašega življenja.

Ribe (19. februar – 20. marec)

Nazadnje, v obdobju retrogradnega Jupitra v Biku bodo morale Ribe posebno pozornost nameniti svoji ustvarjalnosti in samoizražanju. Morda se boste počutili blokirane ali dvomili o svojih talentih in samospoštovanju, vendar je to lahko idealna priložnost za delo na teh točkah in nadaljnje razvijanje vaše samozavesti. Na preizkušnji bi lahko bila tudi komunikacija z bližnjimi, kar bi od vas zahtevalo veliko prilagajanja.

Soočanje s temi astrološkimi izzivi

V obdobju retrogradnega Jupitra v Biku bo za vsa vpletena znamenja bistvenega pomena, da se naučijo potrpežljivosti, razmisleka in introspekcije, da bi kar najbolje izkoristili te notranje in zunanje pretrese. Z razumevanjem lekcij, ki se skrivajo za temi ovirami, in vzpostavitvijo pravih strategij boste lahko premagali izzive, ki so pred vami, in utrdili svoje temelje tako na osebnem kot poklicnem področju.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » 5 zodiakalnih znamenj, na katera bo retrogradni Jupiter v Biku vplival do 30. decembra 2023!