87,32 % prebivalcev ne najde pravega odgovora. Ste med najboljšimi?

V zadnjih letih intelektualni izzivi in igre s sestavljankami so postale priljubljene na internetu in družabnih omrežjih. Te igre so pogosto zelo zabavne, saj igralcem omogočajo, da uporabijo svojo inteligenco in logične sposobnosti. Nedavni izziv je, da iz začetne oblike s premikanjem samo treh vžigalic oblikujete 11 kvadratov.. Ta igra je znana tudi kot “IQ test” in igralcem omogoča, da pri iskanju rešitve uporabijo svojo logiko. Poglejmo, ali ste kos izzivu!

IQ test: kako s premikanjem le treh vžigalic sestaviš 11 kvadratov?

IQ testi in uganke so odličen način preizkušanja naših miselnih sposobnosti. To je izziv, ki ga moramo sprejeti, saj zahteva veliko koncentracije in razmišljanja, kar je zelo koristno. Iz začetne oblike lahko na primer s premikanjem samo treh vžigalic oblikujete 11 kvadratov.

IQ test - oblikujte 11 kvadratov s premikanjem 3 vžigalic
IQ test: oblikuj 11 kvadratov s premikanjem 3 vžigalic

Tovrstne situacije so zelo spodbudne in nam bodo pomagale izboljšati našo sposobnost reševanja zapletenih problemov.

Ko se lotimo tovrstnih izzivov, moramo biti sposobni najti rešitve. inovativnoPrav tako pa moramo znati vzpostaviti pravo ravnovesje med logičnim razmišljanjem in intuicijo. Obvladati moramo tudi temeljna načela sklepanja in jih znati uporabiti za iskanje prave rešitve.

Testi IQ so zato odličen način merjenja naših kognitivnih sposobnosti in preverjanja naše sposobnosti iskanja rešitev zapletenih problemov. Vendar je ključ do uspeha v tem, da se pri iskanju učinkovitih rešitev osredotočimo in uporabimo svojo domišljijo.

Rešitev testa IQ

Veseli nas, da ste sprejeli izziv in porabili nekaj časa za iskanje rešitve. Rešitev je podrobno opisana na spodnji sliki.

IQ test - oblikuj 11 kvadratov s premikanjem 3 vžigalic - rešitev
Rešitev logičnega izziva

Spodbujamo vas, da ta izziv delite s prijatelji in družino na družabnih omrežjih, da bodo tudi drugi lahko poskusili rešiti to uganko. Še enkrat hvala za sodelovanje!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Psihologija » 87,32 % prebivalcev ne najde pravega odgovora. Ste med najboljšimi?