Ali ste vedeli, da izbira očal veliko pove o vaši osebnosti? Kakšna je vaša?

Vsi modni odvisniki potrebujejo svoj najljubši dodatek. V tem letnem času, ko sonce vedno sije, je čas, da izvlečete sončna očala in se sprostite. Vsak par ima svoje značilnosti in vam lahko da občutek prenove.

Izberite med temi šestimi stilskimi sončnimi očali in razkrijte svojo pravo osebnost.

Test osebnosti: kaj razkriva vaš najljubši par sončnih očal?
Test osebnosti: kaj razkriva vaš najljubši par očal?

Pogled na modele, ki pomenijo razliko

Model 1

Ne veste, kaj vam je življenje pripravilo, vendar ste se pripravljeni podati na pustolovščino. Imate pridih norosti in radi imate spontane ljudi. Ne držite se norm in raje določate svoje lastne.

Model 2

Ste precej tihi in cenite klasiko. Čar najdete tam, kjer ga drugi ne najdejo, kar je občudovanja vredno. Raje ste neopazni, vendar se ne obotavljate občasno pojaviti na vidnem mestu, da bi opozorili na svojo prisotnost.

Model 3

Vaš vstop je vedno samozavesten. Do sebe in drugih ste mirni. Morda boste težko upočasnili in si oddahnili, vendar bodo vaši bližnji poskrbeli, da ne boste izgubili diha, tako zaradi njih kot tudi zaradi vas.

Model 4

Ste prijetna oseba, vendar vsi vedo, da se lahko kadarkoli pokaže vaša ostra stran. Znate poslušati in sprejeti kritiko, ne da bi ljudem dovolili, da vam stopijo na prste. Vaša dejanja so morda preprosta, vendar jih izvajate z eleganco.

Model 5

Ne bojite se deliti pozornosti z drugimi, ko pa ste na vrsti, da zaslepite, to storite s popolno lahkoto. Morda ste včasih sramežljivi ali lahkomiselni, vendar veste, kdaj je pravi čas, da povzdignete glas in poskrbite za razpoloženje.

Model 6

Vaša narava je mirna, hladna in nadzorovana. Znate se prepustiti toku, ne da bi se po nepotrebnem obremenjevali. Majhne skrbi niso vredne časa, ki bi ga po vašem mnenju lahko zapravili zanje. In če še nimate usnjene jakne, bi morala postati del vaše garderobe.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Psihologija » Ali ste vedeli, da izbira očal veliko pove o vaši osebnosti? Kakšna je vaša?