Če imate povprečen IQ, si za dokončanje tega matematičnega izziva ne smete vzeti več kot 15 sekund.

Današnji izziv je ugankarska in inteligentna igra, ki je lahko zabavna in zahtevna hkrati. Vključuje reševanje zelo preproste enačbe s premikanjem ene same vžigalice: 11+8=12. Ta vrsta IQ testa je bila včasih zelo priljubljena, a je sčasoma padla v pozabo. Dandanes so tovrstni izzivi znova oživeli na družbenih omrežjih, kjer vzbujajo zanimanje uporabnikov interneta in postajajo viralni.

Da bi lahko rešili to vajo, boste morali uporabiti svojo iznajdljivost in logiko, da bi našli rešitev. Toda pozor!

Čas za dosego tega je zelo kratek in najmanjša napaka bo kaznovana z grenkim neuspehom!

Torej, ste pripravljeni sprejeti ta izziv? Ali lahko uravnotežite enačbo 11+8=12 s premikanjem ene same vžigalice? Pridite in preizkusite svoje meje in svojo ustvarjalnost!

Matematični izziv: uravnotežite enačbo 11+8=12 s premikanjem ene same vžigalice

Se počutiš kos temu? NAŠE uganka dneva je zelo zabavna in zahtevna ugankarska in inteligentna igra. 11+8=12to je enačba, ki jo je treba uravnotežiti.

IQ test - 11+8=12
Matematični izziv z vžigalicami

Da bi to dosegli, boste lahko premaknili samo eno vžigalico. Zato razmišljajte zunaj okvirov in preizkusite svojo ustvarjalnost!

Za rešitev imate na voljo samo 15 sekund.

Sprejmite ta izziv in presezite svoje meje! Ste pripravljeni na izziv 11+8=12?

Rešitev izziva z vžigalicami

Čestitke vsem sodelujočim v tem izzivu, uspelo vam je! Rešitev je 4+8=12, kot je razvidno iz spodnje slike.

IQ test - 11+8=12 - sprehod
Rešitev matematičnega izziva

Želeli smo se zahvaliti vsem udeležencem za sodelovanje in njihovo predanost v tem izzivu. Izzivi so zelo priljubljeni na družbenih omrežjih, kot so Twitter, Instagram ali TikTok. Zato ne oklevajte in delite svojo zmago in dobro voljo s prijatelji.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » Če imate povprečen IQ, si za dokončanje tega matematičnega izziva ne smete vzeti več kot 15 sekund.