Enačba 8+5=19 je napačna, vendar jo je možno popraviti z odstranitvijo 3 ujemanj. Ali lahko opravite ta IQ test v manj kot 35 sekundah?

Družbena omrežja so postala prostor, kjer se nizajo izzivi in ​​uganke, ki preverjajo stopnjo inteligence in sposobnost reševanja problemov ljudi, ki jih sprejemajo.

te intelektualne igre cilj je spodbuditi um ob zabavi. THE miselne igreTHE logični izzivi ali uganke so priljubljen način, da preverite svoj IQ in ga primerjate z drugimi. V tem članku vam ponujam a intelektualni izzivki je sestavljen iz pravilne enačbe 8+5=19 z odstranitvijo 3 ujemanj.

IQ test: Odstranite 3 ujemanja, da bo enačba pravilna

IQ testi in uganke so vaje, ki preverjajo naše logično razmišljanje, spretnosti in znanje. V tem primeru gre za odstranitev 3 vžigalic, da enačba postane pravilna.

IQ test - odstranite 3 vžigalice, da bo enačba poštena
IQ test – odstranite 3 vžigalice, da bo enačba pravilna

Da bi uspeli v tej vrsti izziva, se moramo osredotočiti in imeti dobro kognitivno sposobnost. Poleg tega moramo upoštevati vse razpoložljive informacije, da bi imeli globalno vizijo problema. Ko je to storjeno, moramo najti ustrezno rešitev, ki bo rešila vse predlagane enačbe.

Da bi uspešno opravili IQ test, se morate dobro osredotočiti in natančno analizirati situacijo. Morate biti pozorni na podrobnosti in omejeno okolje, da bi našli ustrezno rešitev. Te vaje so zelo koristne, saj lahko pomagajo razviti naše logične in kognitivne sposobnosti, vendar se morate za to osredotočiti na iskanje prave rešitve.

Rešitev intelektualnega izziva: izravnajte 8+5=19 tako, da odstranite 3 vžigalice

Čestitke vsem, ki ste sprejeli izziv in našli rešitev uganke! 9+5=14 je bila pravilna enačba in ujemanja, ki jih je treba odstraniti, so prikazana na spodnji sliki.

IQ test - odstranite 3 vžigalice, da bo enačba pravilna - rešitev
rešitev

Zahvaljujemo se vam za čas, ki ste ga namenili reševanju te uganke, in vas vabimo, da ta izziv delite s prijatelji na družbenih omrežjih, da jih zabavate in jim privoščite trenutek zabave.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » Enačba 8+5=19 je napačna, vendar jo je možno popraviti z odstranitvijo 3 ujemanj. Ali lahko opravite ta IQ test v manj kot 35 sekundah?