Geniji potrebujejo manj kot 60 sekund, da opravijo ta edinstveni IQ test. Ne bodite razočarani, če ne!

V zadnjih letih je uganke in miselne igre so postale priljubljene na internetu in družbenih omrežjih. THE intelektualne izziveali natančneje na intelektualne igreso eden najučinkovitejših načinov za urjenje možganov in krepitev logike.

Med temi logičnimi izzivi je test IQ eden najbolj zanimivih. Cilj je odstraniti 5 vžigalic, tako da ostanejo samo 3 trikotniki. Malo ljudi pride tja v manj kot 60 sekundah. Poglejmo, če imate vse, kar je potrebno da sprejmete ta UNIKATNI izziv!

IQ test: odstranite 5 vžigalic, tako da ostanejo samo 3 trikotniki

Inteligenčni testi in uganke so načini za merjenje naše sposobnosti sklepanja. Cilj je manipulirati z elementi in najti najprimernejšo rešitev. Pri tej vrsti izziva se moramo osredotočiti, da rešimo predlagani problem. Torej, odstranite 5 vžigalic, tako da ostanejo samo 3 trikotniki je lahko pravi izziv.

IQ test _ odstranite 5 vžigalic, da dobite 3 trikotnike
IQ test: odstranite 5 vžigalic, da dobite 3 trikotnike

Da bi to dosegli, moramo opazovati, kako so vžigalice razporejene in odstraniti tiste, ki preprečujejo nastanek trikotnikov. Ne hitenje in razmišljanje, preden ukrepate, sta lahko ključna.

Tovrsten preizkus nam tudi omogoča, da vidimo, kako pozorni smo in koliko znamo uporabiti svoje praktično znanje. Če želite rešiti to uganko, morate natančno opazovati ujemanja in si vzeti čas, da razumete diagram, preden odstranite tiste, ki se ne uporabljajo za oblikovanje trikotnikov.

Vaja se morda zdi preprosta, vendar zahteva dobro koncentracijo. Zato si moramo vzeti čas in najti ustrezno rešitev.

Reševanje takšne uganke je pravi izziv in da bi ga premagali, se morate osredotočiti in si vzeti čas za analizo situacije. Opazovanje tekem in razumevanje, kako so razporejene, nam lahko pomaga najti rešitev.

Osredotočenost je ključna kajti tudi če se zdi primer preprost, je treba dobro premisliti, preden lahko ukrepamo. Če si torej vzamete čas in dobro analizirate podatke, lahko najdete ustrezno rešitev.

Rešitev za intelektualni izziv dneva

Rešitev je prikazana na spodnji sliki.

odstranite 5 vžigalic, da dobite 3 trikotnike – rešitev
Triangles IQ test rešitev

Zahvaljujemo se vsem, ki ste sprejeli izziv in si vzeli čas, da bi ga rešili. Ne oklevajte in delite ta izziv z okolico na družbenih omrežjih, da se bodo lahko tudi oni preizkusili in našli rešitev!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » Geniji potrebujejo manj kot 60 sekund, da opravijo ta edinstveni IQ test. Ne bodite razočarani, če ne!