Gromeča super luna 3. julija: kakšen vpliv ima posamezno astrološko znamenje?

Super Lune du tonnerre du 3 juillet

tam 3. julij Super grmeča luna je nebesni pojav, ki je pritegnil pozornost astroloških navdušencev po vsem svetu. Ta polna luna, ki nastopi v znamenju kozoroga, naj bi imela poseben vpliv na naše življenje in čustva. V tem članku bomo raziskali učinke te Super lune na vsako astrološko znamenje.

Oven (21. marec – 19. april)

Med Super Luno lahko Oven čuti a povečujejo svoje ambicije in njihovo notranjo moč. Morda bodo našli energijo za dosego svojih ciljev in uresničitev svojih sanj. Vendar je bistveno, da vas ne zanese pretirana samozavest in da ste pozorni na potrebe drugih.

3. julij Super grmeča luna
3. julij Super grmeča luna

Bik (20. april – 20. maj)

Bik lahko doživi povečana želja po varnosti in stabilnost med Super luno. Morda bodo tudi bolj nagnjeni k skrbi za svojo družino in ljubljene. Ključnega pomena je upoštevati, da iskanje materialnega udobja ne sme ogroziti osebne in duhovne rasti.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Dvojčka bi lahko postala bolj komunikativen in družaben pod vplivom Super lune. Morda se počutijo posebej navdihnjene, da izrazijo svoje ideje in delijo svoje znanje z drugimi. Vendar je pomembno, da se ne razpršite in ostanete osredotočeni na svoje prioritete.

Preberite tudi:  87,23 % ljudi s tem kitajskim astrološkim znamenjem obogati!

Pod vplivom Super Lune bi lahko pripeljali Dvojčka do premisliti o določenih odnosih ali prijateljstva, ki jim ne prinašajo več pričakovanega zadovoljstva. Morda je čas za pomembne odločitve za napredovanje v življenju.

Rak (21. junij – 22. julij)

Super luna bi lahko še posebej močno vplivala na rake, saj osvetljuje njihova čustva in intuicijo. Raki bi lahko postali bolj občutljivi in ​​empatični, kar jim lahko pomaga pri boljšem povezovanju z drugimi. Vendar pa je nujno najti ravnovesje med dajanjem in prejemanjem.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Med Super Luno lahko Levi čutijo a povečanje njihove ustvarjalnosti in njihova strast. Morda bodo prisiljeni, da se bolj izrazijo in pokažejo svoje talente svetu. Vendar pa je ključnega pomena, da ostanete na tleh in ne podležete egu ali aroganci.

Devica (23. avgust – 22. september)

Device bi lahko pripeljali do ponovno ocenijo svoje prioritete in njihova organizacija v času Super Lune. Morda bodo spoznali, da nekateri vidiki njihovega življenja potrebujejo pozornost in spremembo. Pomembno je, da se ne oklepate preteklosti in da ste odprti za nove izkušnje.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Super luna bi lahko spodbudila tehtnice k zgraditi globlje odnose in iskren z drugimi. Morda čutijo željo, da bi delili svoja čustva in vzpostavili resnično povezavo s svojimi ljubljenimi. Bistveno je najti ravnovesje med svojim počutjem in dobrim počutjem drugih.

Preberite tudi:  To horoskopsko znamenje bo septembra 2023 našlo ljubezen med prijatelji: kdo je srečnež?

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Škorpijoni lahko čutijo a krepitev njihovih čustev v času super lune. Morda imajo opravka s skritimi ali potlačenimi občutki, ki jih je treba obravnavati in ozdraviti. Ključnega pomena je, da si vzamete čas, da se ponovno osredotočite nase in vadite samosočutje.

Strelec (22. november – 21. december)

Super luna bi Strelce lahko spodbudila k dvomiti v njihova prepričanja in njihove vrednote. Morda čutijo potrebo po izzivu določenih predsodkov ali se podajo na duhovno potovanje, da bi razumeli svet in svoje mesto v njem. Bistveno je biti pošten do sebe in prepoznati meje svojega znanja.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Ker se super luna odvija v znamenju kozoroga, lahko ljudje, rojeni v tem znamenju, doživijo a še posebej močna povezava s tem nebesnim dogodkom. Lahko bi jih spodbudili, da sprejmejo pomembne odločitve o svoji karieri, odnosih ali čustvenem počutju. Pomembno je, da poslušate svojo intuicijo in se ne bojite sprememb.

Preberite tudi:  21. september 2023 je najsrečnejši dan za ti dve kitajski astrološki znamenji

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Vodnarji bi lahko razmislili nove perspektive in raziskovanje inovativnih idej med Super Luno. Lahko se tudi počutijo bolj pritegnjene k humanitarnim vzrokom in pojmu bratstva. Pomembno je ohraniti odprt um in hkrati ostati prizemljen v realnosti.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Končno se lahko Ribe počutijo a večjo povezanost s svojo duhovnostjo in njihovo intuicijo med Super luno. Lahko jih vodijo k novim izkušnjam ali srečanjem, ki jim bodo pomagala rasti in se razvijati na osebni ravni. Vendar pa je bistveno, da se ne zanesete v sanje in ostanete pozorni na svoje čustvene potrebe.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Gromeča super luna 3. julija: kakšen vpliv ima posamezno astrološko znamenje?