Horoskop od 3. do 9. julija 2023: za določena znamenja zodiaka prihaja teden razmisleka

Horoscope de la semaine du 3 au 9 juillet 2023

Pred nami je nov teden in z njim množica možnosti in priložnosti. Ne glede na to ali ste iz znamenja zemlje, ognja, zraka ali vode, vsako horoskopsko znamenje ima nekaj posebnega, česar se veseli. Pa poglejmo pod drobnogled, kaj nam zvezde pripravljajo ta teden.

V vsaki težavi je priložnost. -Albert Einstein

Horoskop za teden od 3. julija do 9. julija 2023
Horoskop za teden od 3. julija do 9. julija 2023

Oven (21. marec – 19. april)

Teden je naklonjen ambicioznosti, Oven. Zdaj je čas, da izkoristite priložnosti in preračunano tvegate. Vaš pogum in odločnost bosta nagrajena. V ljubezni bodite odprti in odkriti, da se izognete nesporazumom.

Bik (20. april – 20. maj)

Pred vami je teden v znamenju sprememb, Bik. To je pravi čas, da pregledate svoje načrte in usmeritve. Vaša legendarna potrpežljivost bo vaš zaveznik. Na srčni strani pa vas čaka lepo presenečenje.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Ta teden, dvojčka, bo vaša ustvarjalnost na višku. Izražajte se svobodno, zvezde so vam naklonjene komunikaciji. V odnosih bodite pozorni na znake, ki bi lahko kazali, da ni vse tako, kot se zdi.

Preberite tudi:  To horoskopsko znamenje bo septembra 2023 našlo ljubezen med prijatelji: kdo je srečnež?

Rak (21. junij – 22. julij)

Rak, vaša intuicija bo vaš najboljši vodnik ta teden. Sledite svojim instinktom za krmarjenje skozi izzive. Na sentimentalnem področju bi se lahko razkrila globoka povezanost.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Ta teden je priložnost za vas, Lev, da sveti s tisočerimi lučkami. Vaše naravno vodstvo vas bo popeljalo do novih zmag. V ljubezni ne bodite presenečeni, če se spet pojavi stari plamen.

Devica (23. avgust – 22. september)

Devica, prihaja teden za razmislek. Stopite korak nazaj in analizirajte svojo trenutno situacijo. Zvezde spodbujajo globoko introspekcijo. Na ljubezenski strani bi lahko iskren pogovor spremenil vse.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Ravnovesje, bo ta teden v znamenju ravnovesja. Vaše premišljene odločitve se bodo obrestovale. Kar zadeva odnose, bo diplomacija vaš adut.

Preberite tudi:  21. september 2023 je najsrečnejši dan za ti dve kitajski astrološki znamenji

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Pred vami je teden preobrazbe, Škorpijon. Čas je, da sprejmete spremembe in opustite preteklost. Na srčni strani bi se lahko vnela močna strast.

Strelec (22. november – 21. december)

Strelec, bo ta teden potešena vaša želja po avanturi. Sprejmite nove izkušnje in raziščite nove poti. V ljubezni bi lahko tuja oseba vzbudila vaše zanimanje.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Ta teden, Kozorog, vaš trud bo poplačan. Ostanite osredotočeni in še naprej trdo delajte, uspeh je na dosegu roke. Na srčni strani bi se lahko utrdil stabilen in pomirjujoč odnos.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Vodnar, bo ta teden poln inovacij in novih idej. Vaš svoboden in iznajdljiv duh bo naredil razliko. Zaljubljeni pričakujte presenečenje od ljubljene osebe.

Preberite tudi:  To horoskopsko znamenje bo septembra 2023 našlo ljubezen med prijatelji: kdo je srečnež?

Ribi (19. februar – 20. marec)

končno, Ribi, je ta teden v znamenju čustev in duhovnosti. Poglobite se v svoj notranji svet in poiščite odgovore, ki jih iščete. Na sentimentalni strani bi lahko prišlo do mističnega srečanja.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Horoskop od 3. do 9. julija 2023: za določena znamenja zodiaka prihaja teden razmisleka