Horoskop za teden od 15. do 21. maja 2023: bodite pozorni na vpliv mlaja v biku na vaše horoskopsko znamenje!

Za teden od 15. do 21. maja 2023 smo vodeni zaradi planetarnega gibanja Merkurja, ki je retrograden do 16. maja pod ozvezdjem Bika. 19. maj bo pomemben datum, ker bo zaznamoval prihod mlaja v znamenje bika. Čas je, da se pripravimo na spremembe, ki nam jih prinaša ta teden.

Zvezde imajo načrte za vsakega od nas in ta tedenski horoskop želi pomagati ljudem, katerih horoskopsko znamenje je pod vplivom teh astronomskih dogodkov, razumeti, kako lahko svoj odnos prilagodijo izzivom, ki prihajajo.

Ko spremeniš svoj pogled, se spremeni vse okoli tebe. – Paulo Coelho

Horoskop za teden od 15. do 21. maja 2023
Horoskop za teden od 15. do 21. maja 2023

Zvezde nam razkrivajo, kaj nam prinaša teden od 15. do 21. maja 2023. Tukaj je predogled, kaj lahko pričakujete ta teden.

Oven (21. marec – 19. april)

Ta teden se vam obeta plodno obdobje, zato izkoristite priložnost in svojim projektom dajte nov zagon. Merkurplanet komunikacije in posla, je do 16. maja retrograden pod ozvezdjem Bika.

To obdobje vam lahko omogoči napredek pri projektih in izboljšanje produktivnosti. Ne oklevajte in si vzemite čas za razmislek, preden sprejmete pomembne odločitve, saj se stvari lahko zelo hitro pospešijo.

Ta teden bo pester, ko gre za ljubezen. tam Nova luna, ki bo 19. maja v znamenju bika, pomeni, da boste morda želeli pustiti preteklost mir in s partnerjem začeti na novo ali pa iskati trajnejšo zvezo. Če ste samski, je zdaj morda pravi čas, da najdete nekoga, s katerim bi delili svojo ljubezen.

Bik (21. april – 21. maj)

To bo neverjeten teden za Bike! z Merkur ki se pripravlja na izhod iz svojega retrogradnega obdobja 16. maja pod ozvezdjem Bika, boste imeli novo energijo in nov navdih. Začeli boste opažati napredek pri projektih in idejah, do katerih ste navdušeni.

Nova luna, 19. maj, je vaša popolna priložnost, da si postavite jasne namere in to novo pozitivno energijo zasidrate v svojih mislih. Pomislite, kaj resnično želite doseči, in si vzemite čas za načrtovanje, kako to doseči.

Ta teden zaupajte svoji intuiciji, ker je trenutno zelo močna. Prav tako je lahko pravi čas za vlaganje v duhovne dejavnosti, kot sta meditacija ali introspekcija, ki vam bodo omogočile, da globlje odkrijete, kdo ste in kaj potrebujete za uspeh.

Ta teden bi se morala povečati tudi vaša sposobnost komuniciranja, zato jo uporabite za vzpostavljanje pozitivnih odnosov z drugimi. Karkoli počnete, poskrbite, da boste v celoti izkoristili ta čudovit čas in cenili vsako sekundo.

Dvojčka (22. maj – 21. junij)

Ta teden se bodo Dvojčki počutili pod vplivom Merkurplanet, ki je do 16. maja retrograden pod ozvezdjem Bika.

S to posebno astralno poravnavo bodo razmišljali o svojem položaju in si vzeli čas za oceno svojih ciljev. Vendar pa to ni idealen čas za sprejemanje pomembnih odločitev.

Znamenje dvojčka
Znamenje dvojčka

19. maja je Nova lunavedno v znamenju Bika, bo Dvojčkom ponudil novo in svežo priložnost, da začnejo znova.

Nato bodo imeli priložnost uporabiti v praksi vse, kar so se naučili v tem introspektivnem obdobju, in se premakniti naprej v smeri, ki jim ustreza.

Rak (22. junij – 22. julij)

Ta teden bo vaša kariera v znamenju uspehov. Počutili se boste popolnoma motivirani in sposobni se boste soočiti z vsemi izzivi, ki vam bodo prišli naproti.

In to hvala na položaju Merkurja, ki je do 16. maja retrogradno v ozvezdju Bika. To bo spodbudilo vašo ustvarjalnost in sposobnost iskanja inovativnih rešitev. Izkoristite to obnovljeno energijo, da napredujete in dosežete svoje cilje.

V ljubezni bo ta teden nekaj vzponov in padcev. Ostanite odprti za nova srečanja, vendar ne skočite prehitro na priložnosti, ki se vam bodo ponudile. Vzemite si čas, da osebo spoznate, preden se dodatno zavežete, ker a Nova luna19. maja v znamenju bika, bi vam lahko zameglilo presojo.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Ta teden je levi lahko pričakujejo spremembe v poklicnem življenju. z Merkur v retrogradnosti do 16. maja pod ozvezdjem Bika in a Nova luna 19. maja v tem istem znamenju bodo ti domorodci lahko izkoristili številne prednosti pri delu.

Če pa iščete ljubezen, je čas, da ste potrpežljivi. Morda se boste soočili z nepričakovanimi ovirami in vaš trenutni odnos bo morda imel težave. Vzemite si čas za miren in sam premislek, preden se odločite.

To obdobje je polno priložnosti za Lionse, ki imajo voljo poklicno iti dlje. Ne glede na to, ali gre za službo ali osebni projekt, ta teden je vse mogoče zaradi dobrih energij, ki vladajo okoli vas. Modro se izogibajte morebitnim konfliktom s sodelavci ali šefi, saj lahko očrnijo vaše obete.

Devica (23. avgust – 22. september)

Ta teden, Merkurki je do 16. maja v retrogradnem hodu pod ozvezdjem Bika, bo vplival na vašo sposobnost komuniciranja.

Najbolje je, da ostanete mirni in previdni, preden sprejmete pomembne odločitve, da se izognete dragim napakam. Tudi nova bo Luna 19. maj v znamenju bika, ki bo primeren čas, da naredite nekaj novega ali spremenite navado, ki vam ne gre.

Vendar bodite previdni, saj so te spremembe lahko težje od pričakovanih. Poleg tega bo vaša občutljivost povečana in težko boste ignorirali mnenja drugih. Zato bodite previdni pri kritikah, saj vas lahko prizadenejo bolj kot običajno.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Ta teden bo za ljudi v znamenju tehtnice zelo pozitiven, saj Merkurki je do 16. maja v retrogradnem hodu pod ozvezdjem Bika, vam bo prinesla njegovo zaščito in vam ponudila dodatne priložnosti.

Vaš optimizem in ustvarjalnost sta ta teden na vrhuncu, zahvaljujoč Nova luna, ki bo 19. maja nastala v znamenju bika. S to novo kozmično energijo v zraku se bodo vaši osebni projekti spodbudili in vaša odločenost se bo okrepila.

horoskop tehtnica
Znamenje tehtnice

Odnosi bodo ta teden postali vse bolj pomembni in konstruktivni. Imeli boste priložnost jasno komunicirati in sprejemati razumne odločitve o svoji prihodnosti. Poleg tega bodo vaše finance močno vplivale na prizadevanja, ki jih boste vložili ta teden.

Izkoristite vse prednosti ta teden se vam odpirajo pozitivne možnosti! To je lahko zelo koristno obdobje za vaš osebni in poklicni razvoj.

Škorpijon (23. oktober – 22. november)

Ta teden Merkur izhaja iz njegove degradacije pod ozvezdjem Bika vam bo dalo spodbudo energije za vaš posel.

Vašo intuicijo in razgledanost lahko dobro uporabite pri delu, zato ju izkoristite! tam Nova luna19. maja v znamenju bika, bo ponudil zanimive priložnosti v poklicnih zadevah, zaradi česar bi morali izkoristiti nove perspektive.

V ljubezni bodo stvari bolj zapletene. Poskušati boste morali najti pravo ravnovesje med prijateljstvom in ljubeznijo. Pustite srcu, da vas vodi, medtem ko ohranite hladno glavo, da lahko sprejmete prave odločitve.

Strelec (23. november – 21. december)

Ta teden je živo srebro je do 16. maja retrogradno pod ozvezdjem Bika. Čeprav se morda sliši vznemirljivo, ne pozabite, da je gibanje naravni del Merkurjevega cikla in vam lahko celo koristi!

To obdobje vam bo ponudilo priložnost, da razmislite o določenih vidikih svojega življenja in poiščete kreativne rešitve za težave, ki jih je bilo prej težko rešiti.

Poleg tega a učinek nove lune, 19. maj, se bo zgodil v znamenju bika. To bo odlična priložnost, da si postavite pozitivne namene, da boste lahko dosegli visoke cilje, za katere ste si tako dolgo prizadevali.

Zato bo ta teden za Strelce poln možnosti! Vaša pronicljivost in optimizem bosta v tem času še posebej koristna!

Kozorog (22. december – 20. januar)

Ta teden, Merkur se po retrogradnem prehodu pod ozvezdjem Bika znova premika v pravo smer.

tam nova luna, ki prihaja 19. maja v Bika, vam lahko pomaga razjasniti stvari in določiti, kaj si želite za svojo prihodnost. To je lahko še posebej koristno za vašo kariero.

Horoskop kozorog
znamenje kozoroga

Vaše ljubezensko življenje bo ta teden bolj pestro. Če ne boste previdni, se bodo čustva in napetosti verjetno hitro pojavili.

Poskusite ohraniti odprt in pozitiven odnos, vendar bodite pripravljeni sprejeti ukrepe za zaščito svojih čustev.

Vodnar (21. januar – 19. februar)

Ta teden se predstavlja kot zelo živahno obdobje za Vodnarje v zvezi s poklicnim življenjem. Nagnjeni ste k tveganju in inovacijam, kar lahko vodi do velikega uspeha. Merkurretrograden do 16. maja pod ozvezdjem Bika, vam omogoča, da ste pri svojih odločitvah bolj premišljeni in odločni.

V ljubezni je bolj mešano obdobje. THE Nove lune19. maj, v znamenju bika, vabi vodnarje, da pred pomembnimi odločitvami kritično pogledajo na svoje ljubezensko življenje. A tudi ne gremo v skrajnost: ohranite svoj običajni smisel za humor in optimizem!

Ribi (20. februar – 20. marec)

Ta teden, Merkur retrogradno pod ozvezdjem Bika do 16. maja. To lahko prinese nepričakovane spremembe ali obdobje prilagajanja vaših načrtov. Nato je 19. maja a Nova luna se bo zgodil v znamenju bika, kar bo ugodno za poglabljanje vase in sprejemanje pomembnih odločitev.

Ta lunarni cikel bo vplival tudi na vašo sposobnost prepoznavanja povezav med preteklostjo in sedanjostjo. Ta trenutek vam bo omogočil, da se povežete s stvarmi, ki ste jih videli in se naučili prej, da bi zdaj sprejemali boljše odločitve.

Vzemi si čas, natančno analizirajte vsako situacijo, preden sprejmete pomembno odločitev ta teden. Soočiti se boste morali s težkimi odločitvami in pomembno je, da jih pametno rešite.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Horoskop za teden od 15. do 21. maja 2023: bodite pozorni na vpliv mlaja v biku na vaše horoskopsko znamenje!