IQ test: boste eden redkih, ki mu bo ta izziv uspelo rešiti v manj kot 30 sekundah?

obtenir 3 triangles en bougeant seulement 2 allumettes

Uganke so eden najboljših načinov za spodbujanje razmišljanja in vadbo uma. Vsak dan smo vabljeni, da se spoprimemo z izzivi in ​​preizkusimo svoje intelektualne sposobnosti. IQ testi so včasih zapleteni, a so lahko tudi zabavni. Danes vam predstavljamo zbadljivko, ki bo preizkusila vašo inteligenco in spretnost. Uganka je sestaviti 3 trikotnike s premikanjem samo 2 vžigalic. Ali lahko rešite to uganko v manj kot 30 sekundah!

Inteligenčni testi so namenjeni ugotavljanju intelektualnih sposobnosti ljudi. Vključujejo različne vaje, od vprašanj do logičnih in matematičnih iger do miselnih ugank. Namen teh vaj je preveriti vaše znanje in sposobnosti reševanja problemov. Zato se soočite s to uganko in preverite, ali ste dovolj pametni, da jo rešite v manj kot 30 sekundah!

IQ test: oblikujte 3 trikotnike s premikanjem dveh vžigalic

Izziv, ki ga predlagamo danes, je enigma, ki zahteva malo časa in pozornosti, da se reši. Gre za oblikovanje treh trikotnikov s premikanjem samo 2 vžigalic. Ta uganka naj spodbudi vaš um in vas spodbudi k razmišljanju zunaj okvirov, sicer ne boste našli rešitve.

pridobite 3 trikotnike tako, da premaknete samo 2 vžigalici
IQ test

Ko ugotovite, kako to storiti, lahko preizkusite svojo možgansko moč in preverite, ali lahko to storite v manj kot 30 sekundah! Torej, sprejmi ta izziv in preveri, ali je tvoja inteligenca dovolj za to!

Vabimo vas, da se lotite spodbudnega in zanimivega izziva, ki bo preizkusil vašo inteligenco in ustvarjalnost. Če želite biti uspešni, morate skrbno opazovati problem in analizirati vsak element, preden se odločite. Pomembno je, da ostanete odprti in uporabite svojo logiko, da najdete rešitev.

Rešitev logičnega izziva

Pripravljeni smo vam razkriti rešitev ! Po natančnem preučevanju problema lahko rečemo, da je rešitev premakniti 2 vžigalici, da dobimo 3 trikotnike. Preverite odgovor na spodnji sliki.

dobite 3 trikotnike tako, da premaknete samo 2 vžigalici - rešitev
rešitev

Ko je ta trikotnik oblikovan, preprosto premaknite 2 preostali vžigalici, da oblikujete nov trikotnik. Ko to storite, ste opravili test inteligence! Upamo, da je ta možganska dražilka spodbudila vaš um in intelektualne sposobnosti. Dobro opravljeno !

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Psihologija » IQ test: boste eden redkih, ki mu bo ta izziv uspelo rešiti v manj kot 30 sekundah?