IQ test: dodati je treba dve vžigalici, da bo enačba 16-5×2=6 pravilna. Boste našli rešitev v manj kot 40 sekundah?

Intelektualni izzivi so postali zelo priljubljeni na internetu in družbenih omrežjih. Uganke, možganske igre in logični izzivi očarajo milijone uporabnikov, ki želijo preizkusiti svoje kognitivne sposobnosti in okrepiti svoje možgane. Ste pripravljeni sprejeti izziv? tukaj je a IQ test ki je sestavljen iz reševanja enačbe v manj kot 40 sekundah: 16-5×2=6 samo dodajanje dve tekmi.

IQ test: dokončajte izziv z vžigalico v manj kot 40 sekundah!

THE IQ testi in uganke so postale zelo priljubljeno orodje za merjenje človekove inteligence. Pri tej vrsti izziva je cilj običajno uporabiti svojo logiko in koncentracijo za dokončanje naloge. Zato se je treba dobro osredotočiti rešite enačbo 16-5×2=6 v manj kot 40 sekundah z dodajanjem 2 vžigalic. Za uspeh v tovrstnih izzivih je pomembno dobro analizirati situacijo in hitro najti rešitve.

IQ test - pravilno izračunajte enačbo
IQ test – pravilno izračunajte enačbo

V hiši mi, moramo biti pozorni in obvladati svoja čustva, da nas ne zmoti. To ne le pospeši naš čas reševanja, ampak nam tudi omogoča, da dobimo zadovoljive rezultate vsakič, ko se soočimo s testom IQ ali uganko.

Da bi uspešno opravili IQ test ali uganko, je bistvena koncentracija. To zahteva dobro analizo situacije in hitro iskanje rešitev. Prav tako morate ostati pozorni in nadzorovati svoja čustva, da vas ne motijo. To je edini način, da pospešite čas reševanja in dobite zadovoljive rezultate vsakič, ko se soočite s tovrstnim izzivom.

Rešitev izziva

Rešili smo izziv! Pravilna enačba je 18-6×2=6, kot je prikazano na spodnji sliki.

IQ test
rešitev

Radi bi se zahvalili vsem ljudem, ki so porabili čas za iskanje rešitve in ki so sprejeli ta izziv. Delite ta izziv s prijatelji na družabnih omrežjih in jih malce zabavajte!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » IQ test: dodati je treba dve vžigalici, da bo enačba 16-5×2=6 pravilna. Boste našli rešitev v manj kot 40 sekundah?