IQ test: enačba 14-6=82 je napačna, a jo lahko popravite tako, da premaknete dve vžigalici?

Danes bomo preizkusili vaš IQ z zanimivim izzivom: uravnotežite enačbo 14-6=82 s premikanjem dve tekmi. Ne glede na to, ali gre za zabavo ali za pridobivanje informacij o njihovi inteligenci, so IQ testi in uganke zelo priljubljeni.

Intelektualni izzivi so zadnje čase v modi na družbenih omrežjih. Uganke, ki temeljijo na vžigalicah, logiki in celo optičnih iluzijah, od udeležencev zahtevajo, da uporabijo svoje kognitivne sposobnosti, da bi našli pravo rešitev. Te vaje ne spodbujajo samo vaših možganov, ampak tudi vašo domišljijo in vaše razpoloženje.

Izziv, ki vam ga predlagamo danes, je eden najzanimivejših te vrste, saj je sestavljen iz uspešnega uravnoteženja enačbe 14-6=82 z premakniti le dve tekmi. Zato dajte svoje nevrone na delo in preverite, ali lahko najdete rešitev!

IQ test: rešite uganko 14-6=82 s samo dvema ujemanjema

IQ test - 14-6=82
IQ test

Danes vam predstavljamo izziv, ki bo zagotovo spodbudil vašo domišljijo in ustvarjalnost: uravnovešanje enačbe 14-6=82 s premikanjem dve tekmi.

Ta vrsta uganke je zelo priljubljena, saj omogoča testirancem, da uporabijo svoje kognitivne sposobnosti za iskanje pravilne rešitve.

Ta uganka je še posebej zanimiva, saj so pravila stroga: če želite uspeti, boste morali le uporabiti dve tekmi, in to v manj kot 19 sekundah. Torej na svoje, pripravljen? Pojdi!

Rešitev izziva z vžigalicami

Rešitev je 14 + 8 = 22, kot je razloženo na spodnji sliki.

IQ test - 14-6=82 - sprehod
rešitev

Vsem udeležencem, ki so uspeli rešiti ta izziv, iskreno čestitamo! Tovrstna zabava je zelo priljubljena na družbenih omrežjih, predvsem instagram, FacebookIn Twitter.

Navdušeni smo nad številom ljudi, ki so sprejeli izziv in uspeli najti pravi odgovor. Vaša vključenost in vpogled sta izjemna! Hvala vsem za sodelovanje.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » IQ test: enačba 14-6=82 je napačna, a jo lahko popravite tako, da premaknete dve vžigalici?