IQ test: kako sestaviti 2 pravokotnika s premikanjem dveh vžigalic? Za uspeh imate le 30 sekund

Miselne igre in uganke so v zadnjih letih postale zelo priljubljene, predvsem po zaslugi družbenih omrežij, ki jih promovirajo. THE intelektualne izzive so tudi modni in omogočajo vsakemu, da tekmuje z drugimi. Med temi intelektualnimi igrami je IQ test eden najbolj znanih in je sestavljen iz premikanja 2 vžigalic v 2 pravokotnika. Čas je, da sprejmete ta izziv in preverite njegove logične sposobnosti.

IQ test: premaknite 2 vžigalici, da oblikujete 2 pravokotnika

IQ testi in uganke so zabaven način spodbujajo ustvarjalno in logično mišljenje. Dejavnost, ki zahteva veliko zbranosti, je, da premaknite 2 vžigalici, da oblikujete 2 pravokotnika.

IQ test - premaknite 2 vžigalici, da oblikujete 2 pravokotnika
IQ test: premaknite 2 vžigalici, da oblikujete 2 pravokotnika

Za uspeh v tem izzivu je pomembno, da dobro poznamo geometrijske oblike in like. Prav tako moramo skrbno opazovati razpoložljivi prostor, da prepoznamo najboljši gib za izvedbo. Poleg tega moramo biti pozorni na posledice polaganja tekem in si vzeti čas za analizo vsakega svojega dejanja. Te vaje so lahko zelo zabavne in zanimive, vendar zahtevajo potrpljenje in vztrajnost.

Uspeh v tem izzivu zahteva veliko koncentracijo in dobro poznavanje geometrijskih oblik. Preden se odločite, morate opazovati razpoložljivi prostor in skrbno analizirati posledice vsakega giba. IQ testi in uganke so zabavni, vendar sta za to potrebna potrpljenje in vztrajnost. Za uspeh pri premikanju 2 vžigalic v 2 pravokotnika je potrebna doza ustvarjalnosti in logike.

Rešitev IQ testa

Udeleženci tega izziva so se morali spomniti definicije kvadrata, ki je določen pravokotnik, in si ogledati spodnjo sliko, da bi našli pravilen premik vžigalic.

IQ test - premaknite 2 vžigalici, da oblikujete 2 pravokotnika - rešitev
rešitev

Zahvaljujemo se vsem, ki ste sprejeli ta izziv in si namenili čas, da bi našli rešitev. Če želite deliti to izkušnjo s prijatelji in družino, spodbujamo igralce, da objavijo svoj rezultat na družbenih medijih!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » IQ test: kako sestaviti 2 pravokotnika s premikanjem dveh vžigalic? Za uspeh imate le 30 sekund