IQ test: kateri je po vašem mnenju najtežji darilni paket? Boste našli pravilen odgovor v manj kot 12 sekundah?

V tej logični uganki, ki se pogosto uporablja kot IQ test, poskusite med tremi darilnimi škatlami na sliki prepoznati najtežji darilni paket. Ali lahko rešite to uganko v 12 sekundah ali manj?

Če ste tip osebe, ki obožuje analitične igre in uganke, je ta igra popolna za vas. Ne samo on je zabaven, vendar vam bo dala natančno oceno vaše ravni IQ. Veliko ljudi verjame, da je inteligenco mogoče določiti po tem, kako hitro človek reši problem.

Če želite rešiti te težave, morate razmišljati izven okvirov. Odgovor ne bo tako preprost, kot ste sprva mislili, zato morate biti ustvarjalni. postaviti vaše logične sposobnosti preizkusite s to uganko: prepoznajte najtežji darilni paket na sliki.

IQ test: kateri je najtežji darilni paket?

iq test - katero darilo je najtežje
IQ test

Na zgornji sliki morate prepoznati najtežji darilni paket. Buden um lahko reši to uganko v 12 sekundah s skrbnim analiziranjem vsakega darilnega paketa, postavljenega na tehtnico. Odgovori so navedeni tik pod vprašanjem, zato ne goljufajte!

Nasvet: analizirajte težo daril na prvi in ​​nato na drugi tehtnici.

Rešitev te logične uganke

Tehtnica vam bo pomagala najti odgovor na to uganko. V prvem krogu sta se na lestvico uvrstila darilni paket z rdečim trakom in paket z rumenim pokrovom in modrim trakom. Darilna škatla z rdečim trakom je težja od škatle z rumenim pokrovom in modrim trakom.

Ko smo na tehtnico postavili drugo skupino škatel, smo ugotovili, da je škatla z rdečim trakom svetlejša od pikčaste škatle z modrim trakom.

Če primerjamo ta dva niza podatkov, lahko sklepamo, da je med tremi različnimi darilnimi paketi najtežji tisti s pikami in modrim trakom.

iq test - katero darilo je najtežje - sprehod
IQ test

Ta uganka je bila zasnovana, da preizkusi vašo opazovalnost in inteligenco. Če ga želite rešiti, morate uporabiti stransko razmišljanje. Odgovor je, da je škatla z modrim trakom najtežja.

Če ste uganko rešili v 12 sekundah, pomeni, da ste lahko povsem zadovoljni s svojimi kognitivnimi sposobnostmi. Vendar ne skrbite, ta vrsta uganke je le zabaven način za testiranje vašega IQ. Če želite izvedeti svoj pravi rezultat IQ, je najbolje, da opravite uradni test IQ.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » IQ test: kateri je po vašem mnenju najtežji darilni paket? Boste našli pravilen odgovor v manj kot 12 sekundah?