IQ test: le redkim uspe najti rešitev za ta izziv s tekmami v manj kot 20 sekundah!

Danes so uganke in uganke zelo priljubljene na internetu in družbenih omrežjih. Intelektualni izzivi, intelektualne igre in logični izzivi so nekateri izmed njih in so lahko spodbudne vaje za možgane. V tem članku vam bomo predstavili a logični izziv sestoji iz oblikovanja 3 trikotnikov s premikanjem samo 3 vžigalic iz začetne oblike. Poglejmo, če lahko to pobereš intelektualni izziv.

Cilj je oblikovati 3 trikotnike tako, da premaknete 3 vžigalice iz začetne oblike. Za začetek si poglejmo podrobnosti izziva …

IQ test: sestavite 3 trikotnike tako, da premaknete 3 vžigalice!

IQ testi so vaje, ki merijo raven kognitivnih sposobnosti. Uganke in izzivi so pomemben del teh testov in so lahko zelo raznoliki. Ena takih ugank je oblikujte 3 trikotnike tako, da premaknete 3 vžigalice iz dane oblike.

3 trikotnik IQ test
3 trikotnik IQ test

Da bi to dosegli, se morate dobro osredotočiti in najti najboljšo možno rešitev.

Iskanje pravilnega rezultata je vznemirljiv izziv, saj zahteva nekaj logike in dodatnega truda, da opraviš test. Vzeti si morate čas in preizkusiti različne konfiguracije, dokler ne najdete prave.

Pozorno moramo opazovati tudi vžigalice, da njihove končne pozicije dejansko tvorijo želene trikotnike.

Rešitev današnje uganke

Zahvaljujemo se vsem, ki ste sprejeli izziv in namenili čas iskanju rešitve. Rešitev je razložena na spodnji sliki : ne smemo pozabiti prešteti velikega zunanjega trikotnika!

3 trikotniki IQ test - sprehod
rešitev

Ne oklevajte in delite ta izziv s tistimi okoli vas na družbenih omrežjih, da še naprej razgibate svoje možgane in se dobro zabavate z družino ali prijatelji!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » IQ test: le redkim uspe najti rešitev za ta izziv s tekmami v manj kot 20 sekundah!