IQ test: ta matematični izziv je rezerviran za genije. Le redki so sposobni najti rešitev v manj kot 60 sekundah!

Uganke, miselne igre in intelektualni izzivi so vse bolj prisotni na internetu in družbenih omrežjih. IQ testi spadajo med najbolj priljubljene igre med uporabniki. Ti testi preizkušajo njegovo logiko in sposobnost reševanja zapletenih problemov. Danes vam ponujamo zelo zanimiv intelektualni izziv, ki je sestavljen iz reševanja matematične enačbe tako, da odstranite vžigalico in premaknete eno od njih.

Cilj je odstraniti ujemanje in premakniti eno, tako da enačba 221-11-4=1 postane pravilna.

Lahko rečemo, da je ta test zelo zanimiv, saj bo preveril vašo sposobnost reševanja logičnih in matematičnih problemov. pripravljena Torej gremo!

IQ test: odstranite vžigalico in premaknite eno, da bo enačba poštena

IQ testi in uganke so zelo cenjeni zaradi svoje sposobnosti spodbujanja uma. Lahko so zabavne, a tudi poučne. Ena najbolj znanih ugank je ta IQ test, katerega cilj je odstraniti ujemanje in premakniti eno tako da enačba 221-11-4=1 postane pravilna.

IQ test - 221-11-4=1
Matematični IQ test

Tovrstne igre zahtevajo veliko koncentracije in zahtevajo logiko, ki zahteva veliko truda za reševanje.

Vendar je v veliko zadovoljstvo videti, da so naša prizadevanja poplačana z rešitvijo teh izzivov.

Biti moramo odprtega duha in iskati inovativne rešitve, ki lahko hitro privedejo do frustracij, če so naši poskusi neuspešni. Vendar, če se še naprej trudimo in ostanemo osredotočeni, bomo našli rešitev.

Rešitev uganke

Veseli nas, da ste sprejeli ta izziv in našli rešitev! Kot je prikazano na spodnji sliki, je pravilna enačba 22-11-4=7.

IQ test - 221-11-4=1 - sprehod
Razložena rešitev

Zahvaljujemo se vam za vašo predanost in čas, ki ste ga porabili za iskanje rešitve. Če vam je bilo zabavno, ne oklevajte in delite izziv z okolico na družbenih omrežjih, da bodo tudi oni poskusili najti pravo enačbo.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » IQ test: ta matematični izziv je rezerviran za genije. Le redki so sposobni najti rešitev v manj kot 60 sekundah!