IQ test: ženske pogosto najdejo pravi rezultat te uganke pred moškimi

Test QI - quelle est la valeur du nombre manquant dans cette série de nombres

Že nekaj mesecev je ugankeTHE miselne igre in intelektualne izzive so zelo priljubljeni na internetu in družbenih omrežjih. Če iščete izziv, ki lahko preizkusi vašo inteligenco in sposobnosti reševanja problemov, potem je ta matematična uganka za vas!

Vaša naloga za ta test je preprosta: poiščite računsko logiko in razmerje med površinami slike, da poiščete vrednost manjkajočega števila. Ste pripravljeni sprejeti izziv?

IQ testi so na splošno zasnovani tako, da preverjajo posameznikovo sposobnost reševanja kompleksnih problemov in iskanja logičnih rešitev. Intelektualni izzivi lahko medtem segajo od matematičnih ugank do možganskih iger do sudokuja.

IQ test: dopolni niz številk z iskanjem logike

IQ testi in uganke ponujajo izzivi logike, ki ljudem omogočajo, da izboljšajo svoje kognitivne sposobnosti. Namen teh igre je pogosto prepoznati pravilno rešitev iz problema.

IQ test - kakšna je vrednost manjkajočega števila v tem nizu števil
IQ test

Analizirati moramo informacije in prepoznati interakcijo med različnimi elementi, da bi našli odgovor. Takšen izziv je lahko IQ test, kjer moramo poiskati logiko izračuna in razmerje med področji, da najdemo vrednost manjkajočega števila.

Ključ do uspeha je torej uporaba ustreznih strategij in taktik za rešitev predstavljenega problema. Če lahko razumemo problem in najdemo pravi odgovor, potem lahko pridobimo osebno zadovoljstvo iz svoje sposobnosti premagovanja tovrstnih izzivov.

Rešitev IQ testa

Pravilen odgovor je 30! Hvala vsem, ki ste si vzeli čas in nabijali možgane, da bi našli pravi odgovor.

Tu je podrobnost logike izračuna:

  • 12+15=27,
  • 15+11=26,
  • 11+18=29
  • in 18+12=30

Tukaj so operacije, ki so bile potrebne za dosego tega rezultata.

Ne oklevajte in delite ta izziv z okolico na družbenih omrežjih in spodbudite svoje prijatelje, da poskusijo najti pravi odgovor.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Psihologija » IQ test: ženske pogosto najdejo pravi rezultat te uganke pred moškimi