Izdajstva in prijateljstva: 3 horoskopska znamenja, na katera morate biti zelo pozorni julija 2023

Trahisons et amitiés

Mesec julij 2023 obljublja, da bo za nekatere ljudi bogat s čustvi in ​​pretresi. Res je, glede na zvezde, v tem poletnem obdobju bi se lahko razkrile nekatere izdaje in prijateljstva. Nekatera znamenja zodiaka bodo zato morala biti še posebej pozorna in pozorna na signale, ki bi lahko kazali na morebitna razočaranja ali priložnosti za prijateljstvo.

1. Dvojčka: mesec v znamenju klicaja

Domačini v znamenju dvojčkov bodo morali biti v tem mesecu juliju 2023 še posebej pozorni. Dejansko bi se lahko soočili z nepričakovanimi situacijami v svojem prijateljskem krogu:

  • Napetosti se lahko pojavi pri določenih tesnih prijateljih, kar spodkopava zaupanje, ki ga Dvojčki običajno dajejo vanje.
  • Lahko bi bilo tudi to sklenejo se nova prijateljstvazahvaljujoč srečanjem, ki so za Dvojčka tako presenetljiva, kot obogatijo.
Preberite tudi:  21. september 2023 je najsrečnejši dan za ti dve kitajski astrološki znamenji
izdaje in prijateljstva
izdaje in prijateljstva

Bolje razumeti signale

Da bi ta mesec preživeli brez večjih težav, se bodo morali Dvojčki naučiti razvozlati te situacije, tako da pokažejo intuicijo in razsodnost. Izogibati se morajo hitremu presojanju in si vzeti čas za analizo dejstev, preden prehitro sklepajo.

2. Škorpijon: poletje za obeležitev z belim kamnom

Za rojene v znamenju škorpijona se julij 2023 obeta prelomni mesec, v katerem se lahko soočijo s situacijami, ki bodo preizkušale njihovo zvestobo prijateljem:

  1. razkrite skrivnostikar lahko privede do izdaje bližnjega prijatelja in s tem omaja zaupanje, ki ga Škorpijoni običajno dajejo tej osebi.
  2. Nova srečanja lahko pride tudi do tega, zaradi česar bodo Škorpijoni ponovno razmislili o nekaterih prijateljstvih in ponovno ovrednotili svoje prioritete v krogu prijateljev.

Naučite se odpuščati in iti naprej

Da bi premagali te preizkušnje, se bodo morali Škorpijoni naučiti odpuščati in sprejeti spremembe. Morali bodo sprejeti, da se lahko določeni odnosi razvijejo ali celo izginejo, da bi naredili prostor za nova, trdnejša in bogatejša prijateljstva.

Preberite tudi:  To horoskopsko znamenje bo septembra 2023 našlo ljubezen med prijatelji: kdo je srečnež?

3. Kozorog: v njunem prijateljskem krogu se začne nov dan

Mesec julij 2023 bi lahko predstavljal odločilno obdobje za domačine v znamenju kozoroga. Pravzaprav se lahko soočijo s situacijami, ki jih bodo pripeljale do tega, da podvomijo o svojih prijateljstvih:

  • Spori lahko izbruhne v njihovem krogu prijateljev in Kozoroge prisili, da zavzamejo stališče in izbirajo med ljubljenimi.
  • Mesec julij bi lahko bil tudi v znamenju rojstvo novih prijateljstevki je pogosto posledica nepričakovanih srečanj.

Znati se spraševati

Da bi se spopadli s temi pretresi, se bodo morali Kozorogi naučiti dvomiti o sebi in sprejeti, da nekatere stvari niso vedno pod njihovim nadzorom. Naučiti se bodo morali prepustiti in zaupati svoji intuiciji, da bodo najbolje obvladali ta čustveni nemir.

Poletje polno preobratov

Mesec julij 2023 se obeta pomembno obdobje za domorodce znamenj dvojčkov, škorpijonov in kozorogov. Med izdajami in prijateljstvi bodo morala biti ta tri horoskopska znamenja še posebej pozorna in se naučiti učiti iz teh izkušenj, da bodo napredovala v osebnem življenju.

Preberite tudi:  21. september 2023 je najsrečnejši dan za ti dve kitajski astrološki znamenji

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Izdajstva in prijateljstva: 3 horoskopska znamenja, na katera morate biti zelo pozorni julija 2023