Ja, slaboten si! Toda v kolikšni meri? Ugotovite tako, da izberete enega od 3 egiptovskih simbolov

Kot del osebnega iskanja samorazumevanja, vizualno oblikovanje je lahko zelo koristno. Ta metoda je sestavljena iz natančnega opazovanja slike, na kateri so predstavljeni simboli. Po tem morate izberite simbol, ki vas privlači in si oglejte razlage, da ugotovite, kaj razkrivajo o vaši osebnosti.

Izbira prvega simbola

Če je to prvi simbol, ki ste ga izbrali, je vaša največja težava nedvomno vaš občutek negotovosti. Ta negotovost se pogosto spremeni v nenehno zaskrbljenost. Ko se soočite z vsako situacijo, vaš um samodejno preide na najslabši možni scenarij, kar ustvarja tesnobo, ki je včasih lahko paralizirajoča.

Kljub tej tesnobi, zaradi katere oklevate pri takojšnjem ukrepanju, vam vedno uspe najti pogum, da ukrepate, kot bi morali. Poleg vaših začetnih strahov vas sčasoma prevzamejo vaše kognitivne sposobnosti in vam omogočijo, da poiščete rešitve za težave, na katere naletite.

Preberite tudi:  Pozitivno razmišljanje: skrivnost, ki je najsrečnejši ljudje ne želijo, da bi vedeli!

Ne glede na to, kako moteč je, vas ta strah ne bi smel definirati, saj globoko v vas prebiva logična in premišljena oseba. Naučiti se obvladati svoje strahove z racionalizacijo bi bilo dobro izhodišče za hitro reševanje težav, ki se vam pojavljajo.

Osebnostni test vaših slabosti
Osebnostni test vaših slabosti

Vaš odnos z drugim simbolom

Če je vašo pozornost pritegnil drugi simbol, potem je vaša največja ovira verjetno vaš skrajni perfekcionizem. Trdno verjamete, da mora biti vse narejeno po vaših lastnih pravilih in da mora biti vsak rezultat brezhiben, sicer je popoln polom.

To stanje duha ni vedno pozitivno za vas, saj lahko povzroči težave v odnosih zaradi pritiska, ki ga izvajate na druge v svojem nenehnem iskanju popolnosti.

Vendar to ni izgovor za malomarnost ali neodgovornost! Gre bolj za to, da se naučimo najti pravo ravnovesje med zahtevami in prilagodljivostjo.

Preberite tudi:  Pozitivno razmišljanje: skrivnost, ki je najsrečnejši ljudje ne želijo, da bi vedeli!

Paradoksalno je, da je ta perfekcionizem tudi nesporen znak strogosti in pozornosti do podrobnosti, lastnosti, ki so danes redke in dragocene.

Analiza tretjega simbola

Z izbiro tretjega simbola postane jasno, da lahko vaši strahovi včasih prevzamejo vaš vsakdanjik, tako osebno kot poslovno. To bi lahko izhajalo iz pretekle travme, vendar se je bistveno naučiti obvladovati to nenehno tesnobo, ki se lahko hitro izkaže za fizično in čustveno izčrpavajočo.

Če želite to narediti, zakaj ne bi poskusili preprostih, a učinkovitih sprostitvenih metod, kot je uživanje v skodelici toplega čaja ali domači vroči čokoladi? Nič ni bolj koristnega kot nahraniti svoj um s pozitivnimi mislimi v teh posebnih trenutkih.

Te trenutke je treba v celoti posvetiti njihovi pripravi in ​​se izogibati vsiljivim ali negativnim mislim. Takšna redna vadba bo zagotovo pripomogla k postopnemu zmanjševanju stopnje tesnobe.

Preberite tudi:  Pozitivno razmišljanje: skrivnost, ki je najsrečnejši ljudje ne želijo, da bi vedeli!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Psihologija » Ja, slaboten si! Toda v kolikšni meri? Ugotovite tako, da izberete enega od 3 egiptovskih simbolov