Kako posneti telefonski klic na vaš iPhone?

Comment enregistrer un appel téléphonique sur votre iPhone ?

Snemanje telefonskega klica na vaš iPhone je lahko zelo koristno v določenih situacijah, ne glede na to, ali gre za službene ali osebne razloge. Kljub temu, pomembno je zapomniti da je snemanje klica brez soglasja vseh vpletenih strani v nekaterih državah ali regijah nezakonito. Zato se prepričajte, da preverite veljavno zakonodajo, preden nadaljujete s snemanjem klica.

Zakaj snemati telefonski klic?

Obstaja več razlogov, zakaj bi morda želeli posneti klic na vaš iPhone:

  1. Profesionalni razlogi: Posnemite pomembne sestanke, intervjuje ali klice, da jih boste lahko znova poslušali in si pozneje delali zapiske.
  2. Osebni razlogi: Ohranite dragocene spomine s svojimi najdražjimi, da jih boste lahko pozneje podoživeli.
  3. Dokazi: V nekaterih primerih bo morda treba predložiti dokazilo o telefonski izmenjavi.
Kako posneti telefonski klic na vaš iPhone?
Kako posneti telefonski klic na vaš iPhone?

Zdaj, ko poznate razloge, zakaj bi želeli posneti telefonski klic na vaš iPhone, pojdimo na različne metode, ki so na voljo za izvedbo tega snemanja.

Preberite tudi:  Ta čudovit babičin nasvet vam omogoča, da imate zobe, ki so bolj beli od belih!

1. način: Uporabite aplikacijo drugega proizvajalca

Čeprav Apple ne ponuja izvorne funkcije za snemanje telefonskih klicev, je v App Store na voljo veliko aplikacij tretjih oseb, ki ponujajo to funkcijo. Tukaj je nekaj najbolj priljubljenih aplikacij za snemanje klicev na vaš iPhone:

  1. TapeACall: Ta aplikacija vam omogoča snemanje dohodnih in odhodnih klicev ter ponuja neomejeno shranjevanje vaših posnetkov. Na voljo je v brezplačni različici z omejeno funkcionalnostjo in v plačljivi različici za neomejen dostop.
  2. Snemalnik klicev Pro: Call Recorder Pro je plačljiva aplikacija, ki omogoča snemanje dohodnih in odhodnih klicev. Nato jih lahko delite po e-pošti ali shranite v svojo napravo.
  3. Rev snemalnik klicev: Rev ponuja brezplačno aplikacijo za snemanje klicev brez časovne omejitve ali števila klicev. Posnete datoteke lahko preprosto delite prek e-pošte, sporočil ali shranite v svojo napravo.
Preberite tudi:  Je to jajce še dobro? 5 brezhibnih nasvetov, da ugotovite, ali ga lahko jeste

2. način: za snemanje uporabite zvočnik in drugo napravo

Če za snemanje telefonskih klicev ne želite uporabljati aplikacije tretje osebe, se lahko odločite za bolj »domačo« metodo. To vključuje preklop klica na zvočnik na vašem iPhoneu in nato uporabo druge naprave (na primer diktafona, drugega pametnega telefona ali celo računalnika) za snemanje zvoka klica. Vendar ima ta metoda nekaj pomanjkljivosti:

  1. Kakovost zvoka je lahko nižja kot pri posnetku, narejenem z namensko aplikacijo.
  2. Preklop klica na zvočnik lahko zmanjša zasebnost vašega pogovora.

Kaj morate zapomniti o snemanju klica na iPhone?

Snemanje telefonskega klica na vaš iPhone je mogoče prek različnih aplikacij tretjih oseb ali z uporabo ročne metode z drugo napravo. Skrbno pretehtajte prednosti in slabosti vsake metode, preden se odločite, katera možnost je najboljša za vaše posebne potrebe. Ne pozabite se tudi prepričati, da upoštevate lokalne zakone glede snemanja telefonskih klicev.

Preberite tudi:  Je to jajce še dobro? 5 brezhibnih nasvetov, da ugotovite, ali ga lahko jeste

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Novice » Kako posneti telefonski klic na vaš iPhone?