Kakšne so skrivnosti Feng Shuija za povečanje bogastva na delovnem mestu?

THE Feng shui je starodavna kitajska umetnost usklajevanja okoljske energije kraja za spodbujanje dobrega počutja in blaginje. Uporablja se lahko na vseh področjih življenja, vključno z delom. V tem članku razkrivamo osnovna načela feng šuja privabiti bogastvo v svoje poklicno življenje.

Razumeti pomen območij bogastva

Feng Shui deli prostore na različna področja, od katerih je vsako povezano z določenim vidikom našega življenja. Da bi pritegnili bogastvo na delovnem mestu, je nujno poznati in aktivirati področja bogastva v vaši pisarni ali podjetju.

Območje bogastva v vaši pisarni

Po Feng Shuiju je območje bogastva običajno v zadnjem levem kotu sobe, kjer delate, ko ste obrnjeni proti vhodnim vratom. Pomembno je, da je to območje čisto, urejeno in dobro osvetljeno, da omogočite pretok pozitivne energije in pritegnete finančne priložnosti.

Povečajte bogastvo pri delu s feng shui
Povečajte bogastvo pri delu s feng shui

Območje bogastva v vašem poslu

V podjetju je območje bogastva običajno blizu glavnega vhoda, pa tudi na področjih, kjer potekajo finančne transakcije, kot so blagajne ali pisarne upraviteljev prihodkov. Ohranjanje teh območij čistih in organiziranih je ključnega pomena za privabljanje pozitivne energije in strank.

Okrepite elemente Feng Shui, povezane z bogastvom

V Feng Shuiju je vsako področje povezano z določenim elementom (les, ogenj, zemlja, kovina ali voda). Za spodbujanje bogastva pri delu je treba okrepiti elemente, povezane s tem področjem.

Element lesa

Les predstavlja rast in širitev. Če želite spodbuditi finančno blaginjo, postavite zelene, zdrave rastline v območje bogastva vaše pisarne ali podjetja. Posebej priporočljive so lončnice, saj simbolizirajo stalno rast dohodka. Izogibajte se kaktusom, ki lahko zaradi svojih bodic odbijajo priložnosti.

Vodni element

Voda je povezana z obiljem in pretokom energije. Akvarij z zlato ali zlato ribico lahko postavite v območje bogastva, da bi pritegnili blaginjo. Poskrbite, da bo voda vedno čista in bistra za optimalno kroženje pozitivne energije. Če nimate možnosti imeti akvarij, lahko za aktiviranje vodne energije uporabite tudi vodno fontano.

feng shui skrivnosti za povečanje bogastva
feng shui skrivnosti za povečanje bogastva

Uporabite simbole bogastva in obilja

Feng Shui je poln simbolov, ki predstavljajo bogastvo in obilje. Možno jih je vključiti v svoj delovni prostor, da bi pritegnili blaginjo.

  1. Žaba s tremi nogami: ta klasični kitajski simbol predstavlja bogastvo in finančni uspeh. Postavite kipec te žabe v območje bogastva ali blizu vhoda v vašo pisarno ali podjetje, da pritegnete finančno srečo.
  2. Začasni čoln: čoln, naložen z zlatimi kovanci ali nakitom, simbolizira prihod nepričakovanega bogastva. Postavite ga v območje bogastva, pri čemer pazite, da je obrnjen navznoter v pisarno ali podjetje, da vabi obilje.
  3. Kitajski kovanci: Kitajske kovinske kovance, povezane z rdečim trakom, lahko obesite na območju bogastva, da bi pritegnili blaginjo.

Poskrbite za zunanji videz svojega delovnega mesta

Pozitivna energija mora prosto teči po vaši pisarni ali podjetju, da spodbuja obilje. Zunanjost vašega delovnega mesta igra ključno vlogo pri tem pretoku energije.

kako povečati bogastvo s feng shui
kako povečati bogastvo s feng shui

Vzdrževanje oken

Okna veljajo za oči vašega podjetja in morajo biti čista in dobro vzdrževana, da omogočijo vstop pozitivne energije. Poskrbite, da bodo okna vedno čista in da bodo zavese ali žaluzije v dobrem stanju.

Označite vnos

Vhod v vašo pisarno ali podjetje je prvi vtis, ki ga naredite na vaše stranke, zato mora biti prijeten in vabljiv. Poskrbite, da bo čista, dobro osvetljena in zasajena z zelenimi rastlinami, da pritegnete pozitivno energijo in finančne priložnosti.

Zavzemite pozitiven in odprt odnos

Končno, Feng Shui ne bi bil popoln, če ne bi omenili pomena pozitivnega in odprtega odnosa pri privabljanju bogastva. Gojite duha hvaležnosti in velikodušnosti ter bodite pripravljeni izkoristiti priložnosti, ki se vam bodo ponudile. Pozitivna energija, ki jo izžarevate, vam bo pomagala privabiti še več obilja v vaše poklicno življenje.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Nasveti » Kakšne so skrivnosti Feng Shuija za povečanje bogastva na delovnem mestu?