Ljubezen in ponovna združitev: tem horoskopskim znamenjem se bo ta konec tedna življenje obrnilo na glavo

Vikend od 22. do 23. julija 2023 se za nekatera astrološka znamenja obeta s čustvi in ​​spremembami. Zdi se, da je vesolje res načrtovalo velika presenečenja v smislu ljubezni in ponovne združitve. Brez nadaljnjega odlašanja izveste, kateri dve znamenji zodiaka sta prizadeli ti pretresi in kaj ju čaka ta konec tedna.

Horoskopska znamenja, ki jih prizadenejo ljubezenski pretresi

Med vikendom od 22. do 23. julija 2023 se bo njuno ljubezensko življenje dveh horoskopskih znamenj nepričakovano obrnilo. Prvi zaskrbljujoči znak je bikmedtem ko je drugi Strelec. Ti dve astrološki znamenji morata biti torej pripravljeni doživeti močne čustvene trenutke ter sprejeti spremembe s prijaznostjo in odprtostjo.

Bik: ljubezen in strast na srečanju

Pri domačinih v znamenju Bika bo ta konec tedna ljubezen v središču skrbi. Prisotnost Venere v njihovem znamenju namreč napoveduje pomembna srečanja in razžirajoče strasti. Samski boste morali biti pozorni na priložnosti, ki se jim bodo ponudile, saj obstaja velika verjetnost, da bo v njihovo življenje vstopil nekdo poseben.

Biki v paru pa bodo videli, da se bo njihov odnos okrepil in utrdil. Pomembno bo, da si vzameta čas skupaj in v celoti izkoristita te privilegirane trenutke. Poleg tega obljublja, da bo komunikacija ključnega pomena, da se izognemo nesporazumom in neizrečenim stvarem.

Ta horoskopska znamenja bodo ta konec tedna videla, da se bodo njihova življenja obrnila na glavo
Ta horoskopska znamenja bodo ta konec tedna videla, da se bodo njihova življenja obrnila na glavo

Strelec: nepričakovana srečanja

Nasprotno pa bodo domačini Strelci imeli priložnost ponovno vzpostaviti stik z ljudmi, ki jih že dolgo niso videli. To ponovno srečanje bo priložnost, da ponastavimo števce in začnemo znova na trdnih temeljih. Za nekatere Strelce je to lahko celo oživljajoča se otroška romanca ali dolgo izgubljeno prijateljstvo.

To ponovno srečanje bo tudi spodbudno za zaupanje in globoke razprave. Strelci pa bodo morali paziti, da jih čustva ne prevzamejo in ohraniti določeno distanco, da ne bi znova zapadli v napake iz preteklosti.

Nasveti za spopadanje s temi astrološkimi pretresi

Da bi kar najbolje izkusili te spremembe in v celoti izkoristili te priložnosti, je tukaj nekaj nasvetov, ki jih morajo upoštevati zadevni Biki in Strelci:

 1. Bodi potrpežljiv: Napovedani preobrati se ne bodo zgodili čez noč. Zato je nujno, da ostanete potrpežljivi in ​​pustite, da se stvari naravno postavijo na svoje mesto.
 2. Poslušanje: Ne glede na to, ali gre za romantična srečanja ali ponovna srečanja, je bistveno, da ste pozorni na potrebe in pričakovanja drugega, da ustvarite harmoničen in uravnotežen odnos.
 3. Izpusti : Ob soočenju s temi spremembami je možno, da se bodo pojavili določeni strahovi ali pomisleki. Zato je pomembno, da te občutke opustite in sprejmete brez obsojanja.
 4. Uživaj v trenutku : Ti preobrati so toliko priložnosti za doživetje intenzivnih in nepozabnih trenutkov. Izkoristite ga v celoti in uživajte v vsakem trenutku.

Vpliv na druga horoskopska znamenja

Če bosta bik in strelec glavni zvezdi tega astrološkega vikenda, ostaja dejstvo, da lahko tudi druga znamenja zodiaka občutijo nekaj posledic teh pretresov. Dejansko bodo energije, ki so prisotne v tem obdobju, lahko bolj ali manj neposredno vplivale na domorodce drugih znamenj. Tukaj je pregled možnih posledic za vsako:

 • Oven : Ovni bi se lahko soočili s pomembnimi odločitvami v svojem sentimentalnem življenju in se bodo morali odločiti med razumom in strastjo.
 • dvojčka: Dvojčki bodo morali paziti, da se ne ujamejo v površne odnose in da bodo naklonjeni iskrenim in globokim vezim.
 • Rak: Domorodci v znamenju raka se bodo lahko zanesli na svojo intuicijo, ki jih bo vodila pri odločitvah o ljubezni in odnosih.
 • lev: Levi bodo imeli priložnost zablesteti v družbi in spoznati nove ljudi, ki bi se lahko dolgoročno izkazali za zanimive.
 • devica : Device bodo morale biti sprevidevne, ko se soočajo s prijateljskimi ali romantičnimi nagovarjanji, in se izogibati pastem manipulacije.
 • Ravnovesje : Tehtnice bodo morda čutile potrebo, da si vzamejo nekaj časa zase in pregledajo svoje pretekle in sedanje odnose.
 • Škorpijon: Škorpijoni se lahko zanesejo na svojo naravno karizmo, da bodo zapeljali in pritegnili pozornost ljudi, ki verjetno delijo njihove vrednote in želje.
 • Kozorog: Kozorogi bodo morali biti pozorni na poklicne priložnosti, ki bi se jim lahko ponudile v tem obdobju in bi lahko vplivale na njihovo sentimentalno življenje.
 • Vodnar: Vodnarji se bodo morda morali težko odločiti med ljubeznijo in prijateljstvom ter skrbno pretehtati prednosti in slabosti.
 • ribe: Ribe se lahko zanesejo na svojo občutljivost in intuicijo, da bodo uspešno krmarile po preobratih ljubezni in ponovne združitve.

Vikend od 22. do 23. julija 2023 se obeta bogat s čustvi in ​​pretresi za domorodce v znamenju Bik in Strelec. Naj gre za ljubezen ali ponovno snidenje, slednja se bosta morala pripraviti, da bosta spremembe sprejela odprtega srca in umirjenega uma.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Ljubezen in ponovna združitev: tem horoskopskim znamenjem se bo ta konec tedna življenje obrnilo na glavo