Menite, da je ta digitalni izziv enostaven, vendar 93,57 % udeležencev ni uspelo!

Uganke in možganske uganke so sestavni del intelektualnih izzivov, ki so zelo priljubljeni na internetu in v družabnih omrežjih. Logični izzivi so ena od številnih iger, ki preizkušajo vaše sposobnosti sklepanja in sposobnost opazovanja. Pri njih se vadi duševna moč in pomaga spodbujati vašo ustvarjalnost.

Tukaj je še en logični izziv, ki vam bo pomagal izboljšati vaše sposobnosti reševanja problemov: poiščite logiko za iskanje števila, ki zaključuje naslednjo vrsto: 15, 30, 10, 40, 8, ? Poglejmo, ali ti uspe najti pravi odgovor v manj kot 30 sekundah!

IQ test: poiščite logiko v manj kot 30 sekundah in dokončajte serijo!

IQ testi in uganke so vaje, ki preizkušajo našo sposobnost logičnega razmišljanja.

IQ test - katera številka zaključuje serijo
IQ test: katera številka zaključuje serijo?

Pomagajo nam razviti inteligenco in kognitivne sposobnosti. Poudarjajo našo sposobnost soočanja z izzivi in iskanja rešitev. Iskanje logike za dokončanje serijena primer, je dober pokazatelj te sposobnosti. Pri tej vrsti preizkusa moramo poiskati število, ki zaključuje naslednjo vrsto: 15, 30, 10, 40, 8? Da bi lahko pravilno odgovorili, moramo poiskati logiko v ozadju.

Da bi uspešno opravili teste IQ in uganke, se morate osredotočiti, da bi našli osnovno logiko. Na primer, za dano vrsto 15, 30, 10, 40, 8? Vzeti si morate čas, da analizirate napredovanje in poiščete manjkajoče število. Te vaje se zanašajo na našo sposobnost logičnega razmišljanja in iskanja rešitev za predstavljene izzive. Koncentracija je torej ključ do uspeha pri tovrstnih izzivih!

Rešitev logičnega izziva

Izziv je bil rešen! Manjkajoče število je 48. Pri iskanju smo uporabili naslednjo logiko: 15 x 2 = 30, 30 ÷ 3 = 10, 10 x 4 = 40, 40 ÷ 5 = 8 in 8 x 6 = 48.

IQ test - katero število dopolnjuje vrsto - rešitev
Rešitev

Zahvaljujemo se vsem, ki ste si vzeli čas za rešitev tega izziva in delili svoje odgovore. Ne oklevajte in delite to dejavnost s svojimi prijatelji in družino na družabnih omrežjih, da se bodo tudi drugi lahko lotili tega izziva!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Psihologija » Menite, da je ta digitalni izziv enostaven, vendar 93,57 % udeležencev ni uspelo!