Mesečni horoskop: lunin mrk in retrogradni Merkur napovedujeta izjemen maj 2023!

Maj 2023 je poln osupljivih astroloških dogodkov! 5. maja nas čaka lunin mrk, ki mu bo 16. maja sledil konec retrogradnega Merkurja. Za nameček bo 19. maja nastopila še nova luna v Biku. Te spremembe lahko pomembno vplivajo na vašo telesno in duševno plat.

Kako bodo ti astronomski pojavi vplivali na vaše življenje? Katere priložnosti in izzivi vas čakajo? Ali vam lahko nekaj praktičnih nasvetov pomaga pri sprejemanju pravilnih odločitev? To izveste v našem horoskopu za maj 2023.

Astrologija ne vodi do preprostih rešitev, vendar ponuja vpogled, ki lahko pomaga najti ustvarjalne rešitve. – Tarnas Richard

Horoscope du mois de mai 2023

Ko se približujemo koncu aprila, je čas, da se ozremo naprej in pogledamo, kaj nam prinaša maj!

Oven (21. marec – 19. april)

Maj 2023 se obeta kot dober mesec za znamenje Ovna. Zahvaljujočluninemu mrku 5. maja in koncu retrogradnega Merkurja 16. maja boste lahko nov začetek pozdravili z veliko osredotočenostjo in motivacijo.

Poklicne priložnosti bodo prišle z lahkoto, vaše delo pa bodo priznali tudi vaši kolegi. Sentimentalne priložnosti pa bodo morda težje. Če pa boste odprti za nove odnose in ideje, boste morda našli rešitev, ki vam bo ustrezala.

19. maja se začenja nova luna v Biku, ki je vedno primeren čas za vzpostavitev pomembnih projektov in sprejemanje trdnih zavez. Zato izkoristite ta pozitivni energijski zagon za dosego svojih ciljev!

Bik (21. april – 21. maj)

Maj 2023 bo za znamenje Bika zelo obetaven in vznemirljiv mesec. Ob luninem mrku, ki se bo zgodil 5. maja, je čas, da se odprete novim in vznemirljivim možnostim. Konec retrogradnega Merkurja 16. maja bo priložnost, da se samozavestno premaknete naprej pri pomembnih projektih, s katerimi se ukvarjate.

Signe du taureau
Znamenje Bika

Kar zadeva vaše ljubezensko življenje, to obdobje prinaša veliko olajšanje za vse rojene v znamenju Bika. Energije bodo postale bolj harmonične in vaš odnos bo postal še tesnejši kot kdaj koli prej.

Nova luna v Biku lahko 19. maja sproži vznemirljivo obdobje med vami in vašim partnerjem. Na vaši poti se lahko pojavijo tudi novi izzivi, zato bodite pripravljeni na te priložnosti.

Dvojčki (22. maj – 21. junij)

V tem mesecu boste spodbujeni, da sprostite svojo ustvarjalnost, Dvojčki! Ob luninem mrku 5. maja lahko začutite nenadne spremembe, ki vam lahko omogočijo nov pogled na stvari. To izkoristite za začetek novih projektov in optimističen pogled v prihodnost.

16. maja bo Merkur prešel v direktno fazo, kar pomeni, da bodo vaši pogovori prijetnejši in bolj tekoči. Vaša intuicija se bo okrepila, povečala pa se bo tudi vaša sposobnost samozavestnega komuniciranja.

Nova luna v Biku 19. maja nakazuje, da je to dober čas, da se osredotočite na določen osebni ali poklicni cilj in tako ustvarite trajne dosežke.

V tem tednu ne bo manjkalo družabnih dejavnosti, zato si vzemite čas za druženje s prijatelji, sodelavci in ožjimi družinskimi člani. Družinski odnosi so zdaj za vas še posebej pomembni in stalno zavedanje občutka brezpogojne ljubezni je bistvenega pomena za čustveno srečo.

Preberite tudi:  To horoskopsko znamenje bo septembra 2023 našlo ljubezen med prijatelji: kdo je srečnež?

Ta mesec se bolj kot kdaj koli prej zavedate vloge karme v svojem življenju. Drugim pokažite prijaznost, ki jo potrebujejo, in sprejmite velikodušna dejanja drugih, ne da bi pričakovali kaj v zameno – dobra dejanja se bodo vedno pripisala tistemu, ki jih je storil.

Nazadnje bodite pozorni, da letos ne boste po nepotrebnem zapravljali svoje energije, saj vam bo prišla prav pri doseganju kateregakoli cilja, ki si ga boste izbrali. Ostanite mirni, pozitivni in se gibajte v smeri, ki jo želite doseči; upajmo, da bo ta mesec za vas zelo produktiven!

Rak (22. junij – 22. julij)

Maj bo za Rake buren čas, saj bo na vaše življenje vplivalo več astroloških dogodkov.

Lunin mrk 5. maja bo povzročil nenadne spremembe in morda nekaj romantične nestabilnosti. Toda konec retrogradnega Merkurja 16. maja bo ponudil tudi odprtja in priložnosti, da se ponovno povežete s tistimi, ki jih imate radi, in čestitate tistim, ki so vam najbolj pomembni.

V karieri bi morali biti ti astrološki vidiki zelo pozitivni. Zaradi ugodnega vpliva teh planetov boste opazili izboljšanje svojega poklicnega statusa.

horoscope cancer
rakovo znamenje

Nova luna v Biku 19. maja je še posebej ugodna za znamenja zodiaka rak in pomeni začetek novega poklicnega obdobja.

Izkoristite priložnosti za napredovanje v karieri in ne zanemarite tudi svojega ljubezenskega življenja. Poskrbite za pomembne odnose, ki so bistveni za vašo splošno srečo.</p

Lev (23. julij – 22. avgust)

Maj bo na finančnem področju za zodiakalna znamenja Leva zelo dober. Ob luninem mrku 5. maja boste imeli edinstveno priložnost, da s pametnimi odločitvami izboljšate svoj finančni položaj.

16. maja se bo končala Merkurjeva retrogradnost, kar pomeni, da se bosta posel in denar obrnila na bolje. To obdobje vas bo še posebej navdihovalo in motiviralo, zato se ne bojte tvegati. Levi lahko izkoristijo te pozitivne vplive in izboljšajo svoje finance.

Nova luna, ki bo 19. maja v znamenju Bika, bo pripravila teren za pozitivne spremembe v vašem poklicnem življenju.

To pomeni, da bo več priložnosti in da se bo vaš trud končno obrestoval. Vaša ambicioznost in ustvarjalnost bosta na ogled, zato ju čim bolje izkoristite! Na koncu je pomembno omeniti, da bo vaša pozitivna energija pritegnila skrbne ljudi, ki bodo podprli vaše ambicije.

Devica (23. avgust – 22. september)

Ta mesec maj 2023 je za astrološko znamenje Device videti zelo obetaven! Lunin mrk 5. maja bo utrl pot nepričakovanim priložnostim, medtem ko bo konec retrogradnega Merkurja 16. maja omogočil boljše ravnovesje med obveznostmi in užitki. Nova luna v Biku 19. maja vam bo dala dodatno notranjo moč, ki vam bo pomagala pri doseganju ciljev.

Odnosi, tako poklicni kot osebni, bodo letos še posebej ugodni. Lahko se zanesete na svoj ožji krog prijateljev, ki vas bodo podpirali in spodbujali pri vaših odločitvah. Vendar ne jemljite vsega, kar vam rečejo, preveč osebno.

Kar zadevadelo, bi moralo biti to zelo ugodno obdobje zaradi planetarnih postavitev, ki jih boste deležni v tem mesecu. Vaše ambicije bodo večje kot kdaj koli prej in vaš trud bo bogato poplačan.

Preberite tudi:  21. september 2023 je najsrečnejši dan za ti dve kitajski astrološki znamenji

Po drugi strani pa bozdravje v tem mesecu manj pomembno, saj ne bo prednostna naloga. Če pa se pojavijo težave, se je priporočljivo posvetovati z zdravstvenim strokovnjakom.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Maj se za Tehtnice obeta kot zelo obetaven mesec za romantiko, zato se pripravite na vznemirljive in romantične trenutke.Lunin mrk 5. maja in konec retrogradnega Merkurja 16. maja boste izkoristili za odpiranje novih obzorij v ljubezni. Pustite, da vas ta tok ljubezni ponese s seboj, in izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo.

Med novo luno v Biku 19. maja se bo okrepila in spodbudila vaša intuicija. Pozorno poslušajte, kaj vam želi povedati vaše srce, in bodite pripravljeni odgovoriti na znamenja, ki vam jih pošilja. Neizogibno se bodo dogajale intenzivne stvari, zato se prepustite brez strahu!

Ta mesec bo idealen za krepitev vezi s partnerjem ali za začetek novega obetavnega razmerja. Živite vsak trenutek v polnosti in uživajte v vsej čudoviti, pozitivni energiji, ki vas obdaja.

Škorpijon (23. oktober – 22. november)

Maj 2023 bo za vas, Škorpijon, čas prehoda. Obluninem mrku 5. maja, ki mu bo 16. maja sledil konec retrogradnega Merkurja, in novi luni v Biku lahko pričakujete spremembe.

Kar zadeva vaše ljubezensko življenje, boste morali premagati nekaj ovir. Veliko bo neznank, kar vam bo dalo priložnost, da odkrijete, kdo ste in kaj si v resnici želite. Čeprav odnosi ne bodo lahki, morate vedeti, da vam bo to začasno obdobje omogočilo učenje in rast.

Horoscope scorpion
Škorpijonovo znamenje

Stvari se vam na poklicnem področju obetajo, Škorpijoni. Znali boste biti ustvarjalni in najti inovativne rešitve za svoje težave. S trdim delom boste imeli dobre možnosti za napredek.

Ne skrbite, če rezultati ne bodo takojšnji, bodite vztrajni in zaupajte procesom, ki so vzpostavljeni. Prav tako je to dober čas za sprejemanje premišljenih tveganj, da bi povečali svoj dohodek.

Strelec (23. november – 21. december)

Maj 2023 se za strelce na področju romantike obeta zelo pozitiven in obetaven mesec! Zaradi luninega mrka 5. maja lahko pričakujete izboljšanje odnosa z osebo, ki jo imate radi.

Tudi konec retrogradnega Merkurja 16. maja naznanja pomemben napredek v vašem romantičnem odnosu, medtem ko bo nova luna v Biku 19. maja ponudila še eno spodbudo za uravnoteženje in uskladitev vašega ljubezenskega življenja.

Ves mesec izkoristite priložnosti za napredek v svojem odnosu. To bo najboljši čas, da jasno izrazite, kaj čutite, in drug drugemu odprete svoje srce ter tako gojite globljo ljubezen.

Ne bojte se prevzeti vodilne vloge in dati drugim priložnost: vaše zaupanje se vam bo obrestovalo! Verjemite v moč usode in ji zaupajte, da vas bo vodila do sreče.

Kozorog (22. december – 20. januar)

Maj se obeta kot zelo obetaven mesec za znamenje kozoroga. Še posebej ugodne naj bi bile razmere na področju financ, kar kaže na ugoden čas za poslovanje in morebitne nove finančne podvige. Poleg tega bo prihod luninega mrka 5. maja velik korak naprej v obdobje sprememb in osebne rasti.

Preberite tudi:  21. september 2023 je najsrečnejši dan za ti dve kitajski astrološki znamenji

Poleg tega bo konec retrogradnega Merkurja 16. maja odprl vrata nepričakovanim priložnostim, ki jih je mogoče izkoristiti, če smo dovolj pozorni in budni. Nova luna v Biku 19. maja bo prav tako ponudila posebne priložnosti za začetek prihodnjih projektov.

Horoscope Capricorne
znamenje kozoroga

Skratka, mesec maj se obeta zelo pozitiven za prebivalce znamenja kozoroga, zlasti zaradi možnosti, ki jih bodo ti astrološki vplivi ponudili na finančni ravni. Če boste ostali budni in pripravljeni izkoristiti priložnosti, ki se bodo pojavile, boste v celoti uživali ugodnosti tega meseca.

Vodnar (21. januar – 19. februar)

Maj 2023 bo za znamenje Vodnarja mešan mesec. Čustva in ljubezensko življenje bodo ponavadi zapleteni, na srečo pa bi vam morala dobro uspeti kariera.

Pripraviti se morate na lunin mrk 5. maja, ki lahko povzroči napetosti v odnosih z drugimi. Bodite pozorni na odločitve, ki jih sprejemate, in odgovornosti, ki jih prevzemate, saj imajo lahko pomembne posledice za vašo romantično prihodnost.

Retrogradni Merkur se konča 16. maja, kar prinaša občutek jasnosti in boljše komunikacije z drugimi. To bo zagotovo olajšalo reševanje morebitnih težav, ki se bodo pojavile med vami in vašim partnerjem.

19. maja nastopi čudovita nova luna v Biku. Vaše delo se bo nepričakovano razširilo in začele se vam bodo pojavljati zanimive priložnosti. Ne bojte se poskusiti nekaj novega ali raziskati možnosti zunaj območja udobja.

Ribe (20. februar – 20. marec)

Maj je čudovit mesec za znamenje Rib. Močan lunin mrk 5. maja zaznamuje začetek meseca, bogatega s priložnostmi. Vaše življenje se bo odprlo novim možnostim in velikim spremembam.

To vam bo dalo priložnost, da uresničite svoj potencial in najdete ustvarjalne načine za premagovanje ovir na svoji poti. Konec retrogradnega Merkurja 16. maja bo začinil novo obdobje, saj se bo vse začelo postavljati na svoje mesto.

Vašo sposobnost trdega dela in doseganja ciljev bo 19. maja okrepila nova luna v Biku, kar pomeni, da imate vse možnosti za napredovanje v karieri in uresničitev svojih najglobljih ambicij.

Medtem bo astralno nebo nudilo dodatno zaščito pred strahovi in pritiski vsakdanjega življenja. Ugodni planetarni vplivi bodo Ribam ponudili občutek navdiha in pobude, ki bo pripadnikom tega zodiakalnega znamenja omogočil samozavesten korak v prihodnost.

Izkoristite svetle dni, poskrbite za svoje bližnje in delite svoje navdušenje! Ne dovolite, da bi tesnoba zmanjšala vaš zagon, saj je to odličen čas za premišljena tveganja.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Mesečni horoskop: lunin mrk in retrogradni Merkur napovedujeta izjemen maj 2023!