Mislite, da je ta matematični izziv enostaven? Poskusite najti rešitev v manj kot 60 sekundah

Spletni izzivi in ​​uganke so postali izjemno priljubljeni na internetu in družbenih omrežjih. THE miselne igreTHE intelektualne izziveTHE intelektualne igreTHE logični izzivi so vsi načini za spodbujanje uma in izboljšanje mišljenja. Mislite, da je ta matematični izziv enostaven? Tukaj je torej vaša priložnost, da jo rešite v manj kot 60 sekundah!

IQ test: zadnjo enačbo rešite v manj kot 60 sekundah

THE IQ testi so zanimiv način za ocenjevanje inteligence in sposobnosti reševanja ugank. Lahko so zelo raznoliki, od vprašanj logike in sklepanja do bolj zapletenih izzivov. Ta matematični izziv je eden izmed njih in rešiti ga morate v manj kot 60 sekundah.

Matematični izziv - reši zadnjo enačbo
Matematični izziv: Rešite zadnjo enačbo v manj kot 60 sekundah

Da bi to dosegli, se je pomembno dobro osredotočiti in analizirati vse vidike problema, da bi našli rešitev. Vzeti si moramo čas za razmislek, da bi našli pravo rešitev zahvaljujoč našim analitičnim in logičnim sposobnostim.

Nasvet: ne začnite nujno s prvo enačbo, da bi določili vrednost psa, hrčka ali zajca

Da bi opravili IQ test, se morate dobro skoncentrirati in problem analizirati z različnih zornih kotov. Vzeti si morate dovolj časa za premislek o vsakem koraku in se izogibati vplivu stresa ali čustev.

Skratka, ta naloga zahteva maksimalno koncentracijo, da bi lahko rešili zapletene izzive, ki jih ponuja ta vrsta testa.

Rešitev matematičnega izziva

Čestitke vsem, ki ste se podali v izziv in našli rešitev! Pravilen rezultat je 29, izračun pa je podroben pod sliko.

Matematični izziv – reši zadnjo enačbo – rešitev
Rešitev matematičnega izziva

Hvala za vaš čas in predanost tej dejavnosti. Delite ta izziv na družbenih omrežjih, da bodo lahko sodelovali tudi vaši prijatelji in družina!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » Mislite, da je ta matematični izziv enostaven? Poskusite najti rešitev v manj kot 60 sekundah