Mlada luna 17. julija 2023 v raku: odnosi s temi znaki zodiaka bodo cveteli

tam nova luna je vedno pravi čas, da začnete nekaj novega, in da je 17. julij 2023 v Rak ni izjema. Natančneje, ta nova luna bo zelo pozitivno vplivala na romantične odnose treh horoskopskih znamenj: raka, škorpijona in rib. Poglejmo podrobneje, kako bo ta nova luna vplivala na njuno ljubezensko življenje.

Rak, globoko občutljivo vodno znamenje

THE Rak je vodno znamenje, ki mu vlada Luna, kar mu daje veliko občutljivost, globoka čustva in razvito intuicijo. Znano je tudi, da so raki zelo navezani na svojo družino in svoje korenine ter da v svojem življenju iščejo čustveno varnost.

Mlada luna 17. julija 2023 v raku
Mlada luna 17. julija 2023 v raku

Kako bo nova luna v raku vplivala na ljubezen raka?

V tem obdobju bodo lunarne energije še posebej blagodejne za ljudi, rojene v znamenju raka. Mlada luna v raku bo namreč povzročila okrepitev čustev, kar bo domačinom tega znamenja omogočilo boljše izražanje čustev in krepitev vezi s partnerjem.

Poleg tega bo ta nova luna zagotovila ugodno klimo za razvoj novih romantičnih odnosov za samske Rake. Pripadniki tega znamenja bodo tako imeli več samozavesti in bodo bolj odprti za zmenke, kar bo povečalo njihove možnosti, da najdejo ljubezen.

Škorpijon, strastno in skrivnostno vodno znamenje

THE Škorpijon je še eno vodno znamenje, ki mu vladata planet Mars in Pluton, kar mu daje intenzivno, strastno in skrivnostno osebnost. Za domorodce Škorpijonov se pogosto zdi, da jih je težko določiti, vendar imajo tudi veliko sposobnost, da ljubijo globoko in iskreno.

Kakšne spremembe bo nova luna v raku prinesla v ljubezensko življenje škorpijonov?

Ta mlada luna v raku bo zelo blagodejno vplivala na ljubezni škorpijonov. Omogočil jim bo namreč, da bodo bolje razumeli svoja čustva in jih lažje izrazili, kar bo zelo olajšalo komunikacijo s partnerjem. Škorpijoni bodo tako lahko svobodno spregovorili o svojih željah, strahovih in sanjah, kar bo okrepilo sokrivdo v paru.

Poleg tega bo to obdobje naklonjeno tudi samskim Škorpijonom, ki si želijo nekoga spoznati. Nova luna v raku jim bo pomagala pokazati svojo najboljšo plat in s tem pritegniti pozornost potencialnih partnerjev.

Ribi, empatično in romantično vodno znamenje

THE Ribi so zadnje vodno znamenje zodiaka in jim vlada Neptun, planet sanj, domišljije in duhovnosti. Domorodci v znamenju Rib so znani po svoji empatiji, občutljivosti in romantiki, vendar jih je zaradi njihove visoke čustvenosti mogoče zlahka prizadeti.

Kako bo nova luna v raku koristila ljubiteljem rib?

Nova luna v raku bo Ribam prinesla čustveno spodbudo, saj jim bo omogočila, da bodo jasneje izrazile svoja čustva in bolje razumele občutke svojega partnerja. To obdobje bo torej naklonjeno izjavam ljubezni in romantičnim gestam, s čimer bo utrjena vez v paru.

Vendar pa bo ta nova luna Ribe spodbudila, da bodo bolj zahtevne, ko gre za romantična razmerja. Prizadevali si bodo živeti globoko in iskreno ljubezensko zgodbo in ne bodo oklevali prekiniti razmerja, če ne bo izpolnilo njihovih pričakovanj.

Druga znamenja zodiaka in nova luna v raku

Čeprav je ta mlaj še posebej naklonjen vodnim znamenjem, bo pozitivno vplival tudi na romantične odnose drugih znamenj zodiaka, predvsem v smislu komunikacije, razumevanja čustev in medsebojne podpore.

  • Oven : ta nova luna bo Ovna spodbudila, da bo bolj pozoren na potrebe svojega partnerja in da bo bolje izražal lastna čustva.
  • Bik: obdobje bo ugodno za krepitev čustvene stabilnosti para, pa tudi za pogovor o pomembnih temah, kot so načrti za prihodnost.
  • dvojčka: Dvojčki bodo spodbujeni, da bodo več komunicirali s svojim partnerjem in pokazali več empatije v svojem romantičnem odnosu.
  • lev: Levi se bodo morali naučiti obvladovati svoj ponos in biti bolj ranljivi pred partnerjem, da bi okrepili svojo sentimentalno vez.
  • devica : nova luna v raku bo Devicam pomagala, da bodo manj obsojajoče in bolj razumevajoče do partnerja.
  • Ravnovesje : Tehtnice bodo prisiljene iskati več ravnotežja v svojem paru, pri čemer bodo svojemu dobremu počutju dajale enako pomen kot dobremu počutju svojega partnerja.
  • Strelec: Strelci se bodo morali naučiti poslušati svoje srce in slediti svoji intuiciji, namesto da bi se držali zgolj logike in razuma.
  • Kozorog: obdobje bo ugodno za kozoroge, ki želijo utrditi svojo romantično zvezo, z razvojem boljše komunikacije in večjega sodelovanja s partnerjem.
  • Vodnar: Vodnarji se bodo morali naučiti bolj zdravo obvladovati svoja čustva in biti bolj naklonjeni partnerju.

Nova luna 17. julija 2023 v raku bo pomenila pozitivno prelomnico v ljubezenskem življenju številnih horoskopskih znamenj. Zlasti domorodci vodnih znamenj bodo videli, kako bo njuno romantično razmerje zacvetelo in se okrepilo zahvaljujoč temu nebesnemu vplivu.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Mlada luna 17. julija 2023 v raku: odnosi s temi znaki zodiaka bodo cveteli