Modra super luna 30. avgusta 2023: ta štiri astrološka znamenja bodo še posebej prizadeta

V sredo, 30. avgusta 2023, se bo na nebu zgodil izjemen lunin dogodek: modra super luna. Ta druga polna luna avgusta 2023, znana tudi kot “Modra luna”, bo v znamenju Rib in bo imela poseben vpliv na nekatera astrološka znamenja. Preberite, kako bo ta kozmični dogodek vplival na vaše znamenje in kakšne priložnosti se vam lahko ponudijo v tej čarobni noči.

Kaj je super modra luna?

Izraz Super modra luna se nanaša na polno luno, ki je zaradi bližine Zemlje večja in svetlejša kot običajno. Modra barva ni povezana z dejanskim videzom Lune, ampak se nanaša na dejstvo, da je to druga polna luna v mesecu, kar je redek pojav, ki se zgodi le približno vsaka tri leta. Zadnja super modra luna je bila 31. januarja 2018, naslednja po 30. avgustu 2023 pa se bo pojavila 31. maja 2026.

Modra super luna 30. avgusta 2023 - 4 astrološka znamenja
Modra super luna 30. avgusta 2023 – prizadeta 4 astrološka znamenja

Zodiakalna znamenja, ki jih bo prizadela modra super luna v Ribah

Modra super luna v Ribah lahko na vsako znamenje zodiaka vpliva drugače. Vendar pa obstajajo 4 astrološka znamenja za katere bo vpliv še posebej pomemben :

  1. Ribe
  2. Devica
  3. Dvojčki
  4. Strelec

Ribe: obdobje introspekcije in ustvarjalnosti

Modra super luna v znamenju Rib je za rojene v tem znamenju čas introspekcije in samospoznavanja. Čustva bodo na udaru, zato je pomembno, da si vzamete čas in se ponovno osredotočite na svoje najgloblje potrebe in želje. To je tudi odličen čas, da razvijete svojo ustvarjalnost in se prepustite umetniškemu udejstvovanju.

Devica: poklicna prenova in nepričakovane priložnosti

Modra super Luna v Ribah bi lahko zelo ugodno vplivala na poklicno življenje ljudi, rojenih v devici. Morda se jim bodo pojavile nepričakovane priložnosti, ki jim bodo ponudile možnost prenove ali razvoja njihove kariere. Za te ljudi je pomembno, da prisluhnejo svoji intuiciji in brez oklevanja izkoristijo te priložnosti, ko se pojavijo.

Dvojčki: čustvena izpolnitev in nova srečanja

Dvojčki bodo v času modre super lune nedvomno najsrečnejši v ljubezni. Samski bodo imeli priložnost spoznati nekoga novega in odločnega, pari pa bodo imeli priložnost, da ponovno podžgejo strast in vžgejo svoj plamen. To je idealen čas, da izrazite svoja čustva in ste pristni v svojem ljubezenskem odnosu.

Strelec: duhovna odprtost in notranje prebujanje

Nazadnje bo na znamenje Strelca še posebej vplivala duhovna energija te modre super lune v Ribah. Prebivalci tega znamenja bodo imeli priložnost doživeti pravo notranje prebujenje in raziskati nove razsežnosti svojega bitja. Meditacija, joga ali katera koli druga duhovna praksa bo strelcem omogočila, da se povežejo s svojim najglobljim bistvom in bolje razumejo svoje mesto v vesolju.

Kako kar najbolje izkoristiti energijo modre super lune v Ribah?

Ne glede na vaše astrološko znamenje vam ponujamo nekaj nasvetov, kako kar najbolje izkoristiti to modro super Luno v Ribah:

  • Meditirajte Na ta poseben večer si vzemite čas, da se osredotočite nase in se povežete s svojimi čustvi. Meditacija vam lahko pomaga najti ravnovesje in notranji mir, ki ju potrebujete.
  • Ustvarite Izrazite svojo ustvarjalnost z umetnostjo, glasbo ali pisanjem. Naj vas navdihne lepota te super modre lune in sprostite svoj umetniški potencial.
  • Komunicirajte Delite svoja čustva, sanje in želje s svojimi bližnjimi. Komunikacija je bistvenega pomena za krepitev čustvenih vezi in polno izkoriščanje pozitivne energije te superlune.
  • Opazujte Občudujte veličastno lepoto te super modre lune na nočnem nebu in začutite njeno mistično moč. To je odličen čas za razmislek o veličini vesolja in spomnite se, da smo vsi povezani drug z drugim.

Modra super luna 30. avgusta 2023 ponuja edinstveno priložnost, da se globlje in bolj smiselno povežete s seboj in drugimi. Izkoristite to čarobno noč, da nahranite svojo dušo ter proslavite ljubezen, ustvarjalnost in duhovnost.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Modra super luna 30. avgusta 2023: ta štiri astrološka znamenja bodo še posebej prizadeta