Najboljši potrebujejo manj kot 15 sekund, da opravijo ta izziv z vžigalicami. Mislite, da ste del tega?

IQ testi in uganke so sestavni del našega vsakdana. Oba sta sredstvo za učenje, a tudi vir zabave. Izzivi so na družbenih omrežjih postali zelo priljubljeni, saj spodbujajo kreativnost in razvijajo kognitivne sposobnosti.

Danes vam predstavljamo sestavljanko z vžigalicami, ki je ena najbolj znanih: najboljši potrebuje manj kot 15 sekund, da opravi ta izziv z vžigalicami. Mislite, da ste del tega?

Ta izziv je sestavljen iz reševanja enačbe “9×5=32” z uporabo vžigalic. Udeleženci jih morajo uskladiti, da oblikujejo zahtevani rezultat. Dovoljeni čas je omejen, saj ga lahko opravijo le najboljši v manj kot 15 sekundah!

Rešite enačbo “9×5=32” v manj kot 15 sekundah tako, da premaknete 2 vžigalici

Imate radi izzive in ste pripravljeni preizkusiti svoje kognitivne sposobnosti? Torej poskusite to uganka ki je med najbolj znanimi.

IQ test - 9x5=32
IQ test

Enačbo “9×5=32” moraš rešiti z vžigalicami in to v manj kot 15 sekundah! Zdi se skoraj nemogoče, kajne? Kljub temu, če ste pripravljeni na velik izziv in razmišljate zunaj okvirov, potem imamo igro za vas.

Premaknete lahko le 2 vžigalici, da bo enačba pravilna.

Rešitev izziva

Radi bi čestitali vsem udeležencem za njihovo predanost in odločnost v tem vrhunskem izzivu!

IQ test - 9x5=32 - sprehod
rešitev

Zelo smo veseli, da je tovrstni izziv tako priljubljen na družbenih omrežjih, kot sta Instagram in Twitter. Rešitev te uganke je: 4×8 = 32.

Še enkrat se želimo zahvaliti vsem udeležencem izziva za njihovo odlično udeležbo!

Photo of author
Glavna stran » Test IQ » Najboljši potrebujejo manj kot 15 sekund, da opravijo ta izziv z vžigalicami. Mislite, da ste del tega?