Odstraniti morate 3 ujemanja, da bo enačba pravilna. Ali lahko opravite ta IQ test v manj kot 20 sekundah?

Danes bomo preizkusili vašo IQ z zelo preprosto uganko: odstranite 3 vžigalice, tako da enačba 9+6=18 postane pravilna. Kdo med vami jo lahko reši? IQ testi so odličen način za oceno naše sposobnosti obvladovanja ugank in duševnih izzivov.

Ti izzivi so zelo priljubljeni na družbenih medijih in pogosto vključujejo logične ali matematične težave. Te zabavne igre lahko uporabite za spodbujanje možganov in iskanje kreativnih rešitev.

Težavnost našega današnjega izziva je relativno lahko razumeti; odstrani 3 ujemanja, tako da enačba 9+6=18 postane pravilna. A ne bo tako enostavno! Ali lahko najdete rešitev za ta problem?

Rešite to enačbo tako, da odstranite 3 ujemanja: 9+6=18

IQ test - 9+6=18
IQ test

Sprejmite izziv in preizkusite svoje IQ z nami! Vabimo vas, da rešite zelo preprosto uganko: odstranite 3 vžigalice, tako da enačba 9+6=18 postati pravičen.

Vendar pozor, premikate lahko le vžigalice! Vaš cilj je najti rešitev v samo 20 sekund. Kdo od vas bo kos izzivu?

Rešitev IQ testa

Veseli nas, da je izziv sprejelo veliko članov. Zahvaljujemo se vsem, ki so sodelovali in svojo rešitev delili na družbenih omrežjih, kot so Twitter, Instagram ali Facebook. Rešitev je: 5+5=10.

IQ test - 9+6=18 - sprehod
rešitev

Rešitev je podrobno prikazana na spodnji sliki. Vabimo vas, da še naprej delite tovrstne igre, da spodbudite svojo domišljijo in domišljijo drugih.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » Odstraniti morate 3 ujemanja, da bo enačba pravilna. Ali lahko opravite ta IQ test v manj kot 20 sekundah?