Osebnostni test: katere vrednote so za vas najpomembnejše?

Test de personnalité : quelles sont les valeurs les plus importantes à vos yeux

Osebnostni testi so fascinantni instrumenti, ki razkrivajo globoke poteze našega značaja. Uporabljajo se v številnih kontekstih: poklicno zaposlovanje, osebni razvoj, psihologija itd. Test, o katerem bomo danes govorili, je precej posebne vrste, izvaja se brez truda, samo za zabavo. Vaja je preprosta: opazujte sliko in nam povejte, kaj najprej vidite.

Pravo potovanje odkrivanja ni v iskanju novih pokrajin, ampak v novih očeh. – Marcel Proust

Osebnostni test: katere vrednote so za vas najpomembnejše?
Test osebnosti

Ta opazovalni test osebnosti je povabilo, da na svet pogledate z novim očesom, z introspekcijo.

Če najprej vidite luno

Če je vaše oči takoj pritegnila silhueta a luna, priča o osebnosti, zasidrani v trdnih načelih. Vaša integriteta in odkritost sta stebra vašega značaja.

V življenju greste naprej, ki vas vodijo vaše vrednote, tako v osebnem kot poklicnem življenju. Zahtevate le sadove svojega dela, nikoli ne izdate tistih, ki so vam blizu, in izkazujete neomajno zvestobo. Vaša poštenost je značajska lastnost, ki vam daje čast in vzbuja spoštovanje.

Če najprej vidite obraz v profilu

Če je to obraz osebe, ki vam je najprej padla v oči, razkriva velikodušno, predano in iskreno osebnost. Vaše glavne vrednote so empatija in altruizem, ki se prevedeta v neomajno velikodušnost do tistih, ki so vam dragi.

Pripravljeni ste se žrtvovati za njihovo dobro. Poleg tega ste zaradi svoje predanosti in nenehne prisotnosti steber za ljudi okoli sebe, tako v srečnih kot v težkih trenutkih. Vaša iskrenost je vaša največja kvaliteta, priča o pristnosti vaših občutkov in vaših odnosov.

Če ne vidite nobene posebne oblike

Če niste razbrali lune ali obraza, bi to lahko pomenilo nezrelost. Za vas je značilna vaša brezbrižnost, vaša svoboda in določena odmaknjenost od realnosti. Živite v svojem svetu, ravnodušni do težav vsakdanjega življenja.

Ta odnos je lahko znak pretirane zaščitništva v vašem otroštvu. Vendar pa vam vaš svobodni duh in vaša neskladnost omogočata, da stvari vidite drugače, kar vas dela edinstvenega. Vendar je čas, da razmislite o svoji prihodnosti in pogledate dlje.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Psihologija » Osebnostni test: katere vrednote so za vas najpomembnejše?