Pravilen odgovor na ta matematični in logični izziv najde manj kot 3,41 % prebivalcev!

Uganke in intelektualni izzivi so postali zelo priljubljeni na internetu in družabnih omrežjih. Miselne igre, ki preizkušajo logiko uporabnikov interneta, saj jim postavljajo vrsto vprašanj, na katera morajo odgovoriti. spodbudni izzivi preizkusijo svoje miselne sposobnosti. Zdaj je čas, da se lotite novega izziva in rešite problem, ki zahteva poglobljeno analizo.

Cilj izziva je poiskati manjkajoče število v krogu. Če želite uspeti morate uporabiti logiko in analizirati razmerje med številkami.. Za rešitev imaš 25 sekund!

IQ test: katera je manjkajoča številka v krogu?

Test IQ je dragoceno orodje za merjenje inteligentnosti posameznika. Sestavljen je iz številnih ugank in vaj, med drugim poišči manjkajoče število v krogu.

IQ test - katera je manjkajoča številka v krogu?
IQ test: katero je manjkajoče število v krogu?

Za rešitev te uganke moramo uporabiti logiko in analizirati razmerje med številkami. Dobro razumevanje matematike in sposobnost povezovanja sta bistvenega pomena za iskanje pravega števila. Pravzaprav moramo vzpostaviti strategijo za prepoznavanje različnih vzorcev, ki se ponavljajo, da bi našli rešitev, ki velja zanje. Ta spretnost nam ne prihrani le časa, temveč tudi izboljša naše razumevanje problema.

Test IQ je odličen način preverjanja naših kognitivnih spretnosti in sposobnosti. Reševanje je lahko zabavno, vendar je pomembno, da upoštevamo dana navodila, saj nam lahko pomagajo, da lažje najdemo rešitev. Ko na primer iščemo manjkajoče število v kroguda bi ugotovili, katero številko je treba vpisati v prazen kvadrat, je treba biti pozoren na majhne namige, ki se skrivajo v sestavljanki.

Rešitev je končno razkrita

Čestitke vsem, ki ste se spopadli z izzivom in našli rešitev! Pravilni odgovor je 3. Z množenjem števil v zunanjem krogu dobimo vrednost števila v notranjem krogu. 3×1=3.

IQ test - katero je manjkajoče število v krogu - rešitev
Rešitev

Hvala za vaš čas in za delitev ter poskus reševanja tega izziva. Ne oklevajte in ga delite s prijatelji in družino na družabnih omrežjih, da vidite, ali lahko oni ali njihovi prijatelji najdejo rešitev!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Psihologija » Pravilen odgovor na ta matematični in logični izziv najde manj kot 3,41 % prebivalcev!