Preizkusite svoj IQ tako, da poskusite najti rešitev te uganke z vžigalicami v manj kot 35 sekundah

Ali imate vse, kar je potrebno, da opravite IQ test z ujemanjem? Če ste pripravljeni na izziv, potem imamo popolno uganko za vas! Danes preizkušamo vašo iznajdljivost in poskušamo rešiti tole uganko: 12-5=-1. Vaša naloga je najti rešitev v manj kot 35 sekundah in z igro vžigalic.

IQ testi so zelo priljubljen in natančen način za merjenje inteligenčnega kvocienta osebe. Ti testi pogosto vsebujejo vprašanja z več možnimi odgovori ali uganke, ki preverjajo vašo sposobnost logičnega in hitrega razmišljanja. Uganke so zelo priljubljene tudi na družbenih omrežjih, saj so lahko zabavne in zahtevne.

Razmišljajte in se zabavajte, ko poskušate rešiti našo uganko 12-5=-1. Uporabite vžigalice, da ugotovite težavo in preverite, ali lahko najdete rešitev v manj kot 35 sekundah!

Preizkusite svoj IQ s to uganko: Uravnotežite 12-5=-1 tako, da premaknete 2 vžigalici

IQ test - 12-5=-1
IQ test z vžigalicami

Ste vedno sanjali o tem, da bi dokazali, kako pametni ste? Pridite in sprejmite naš izziv in preverite, ali ste sposobni rešiti uganko 12-5=-1 v manj kot 35 sekundah z uporabo niza vžigalic.

Ta uganka temelji na logičnih načelih, vendar se zelo razlikuje od klasičnih IQ testov, s katerimi se lahko srečate.

Vaša misija je torej najti izvirno in domiselno rešitev tako, da premaknete le 2 vžigalici! Dobro premislite in se zabavajte s tem malim izzivom.

Rešitev IQ testa

Vsem udeležencem čestitamo za reševanje tega matematičnega izziva. Pokazali ste veliko vztrajnosti, zato se vam zahvaljujemo za sodelovanje.

IQ test - 12-5=-1 - odgovor
IQ test

V zadnjem času je reševanje ugank in ugank zelo priljubljeno na družbenih omrežjih, kot sta Instagram ali Twitter. Rešitev izziva je -7. Dejansko nam z uporabo formule: -2-5=-7 uspe najti pravilen odgovor.

Ta igriva in zabavna dejavnost ne bi bila mogoča brez sodelovanja vsakega od vas. Upamo, da ste se pri reševanju tega izziva zabavali enako kot pri deljenju rezultata s prijatelji!

Photo of author
Glavna stran » Test IQ » Preizkusite svoj IQ tako, da poskusite najti rešitev te uganke z vžigalicami v manj kot 35 sekundah