Rekord tega številčnega izziva je 13,27 sekunde. Ali ga lahko premagate?

Možganski izzivi in uganke so na internetu zelo priljubljeni in se množično delijo v družabnih omrežjih. Poišči manjkajoče število v krogu je ena izmed najbolj priljubljenih ugankarskih iger. Če želite preizkusiti svojo inteligenco in logiko, potem je to izziv za vas! Ste pripravljeni nanj? Gremo!

S testi IQ in intelektualnimi izzivi se meri inteligentnost in sposobnost reševanja problemov. Izzivajo logiko, razmišljanje in ustvarjalnost.

IQ test: poišči manjkajoče število v prvem krogu

Testi IQ so klasična oblika ocenjevanja kognitivnih sposobnosti. Pogosto jih preverjamo z ugankami in matematičnimi problemi, kot je iskanje manjkajočega števila.

qi test - kakšna je vrednost manjkajočega števila
IQ test : kakšna je vrednost manjkajočega števila

Pri tej vrsti vaj so običajno trije krogi, razdeljeni na tri dele, naš cilj pa je poiskati logiko izračuna, ki je potrebna za odkritje tega manjkajočega števila.

Testi IQ so lahko težavni, vendar so odličen način za spodbujanje naših umskih sposobnosti in nas spodbujajo k bolj poglobljenemu razmišljanju o problemih, ki so pred nami.

Uganke so lahko zabavne in zanimive; zahtevajo pa dodaten napor in koncentracijo, da lahko te naloge učinkovito rešimo.

Rešitev znamenite krožne uganke je končno razkrita!

Bravo vsem, ki ste sprejeli izziv in porabili čas za iskanje rešitve.

Rešitev je 26! Poiskati smo morali naslednjo logiko: Krog 2 = krog 1 + krog 3kar nam za vsak okvir da :

in s tem za manjkajoče število :

Ne oklevajte in delite ta izziv s svojimi prijatelji in družino na družbenih omrežjih, da bodo lahko tudi drugi uživali v prednostih spodbudne in zanimive vadbe.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Psihologija » Rekord tega številčnega izziva je 13,27 sekunde. Ali ga lahko premagate?