S premikanjem 3 vžigalic je mogoče sestaviti 11 polj. Boste našli rešitev v manj kot 35 sekundah?

Nekaj ​​let je intelektualne izzive in miselne igre so se uveljavili na internetu in družbenih omrežjih. Te igre so pogosto zelo zabavne, saj omogočajo igralcem, da uveljavljajo svojo inteligenco in logične sposobnosti. Izziv, ki se je pred kratkim pojavil, je, da lahko iz začetne oblike sestavite 11 kvadratov s premikanjem samo 3 vžigalic. Ta igra je znana tudi kot “IQ Test” in omogoča igralcem, da uporabijo svojo logiko, da najdejo rešitev. Zdaj pa poglejmo, ali lahko dokončate ta izziv!

IQ test: kako sestaviti 11 kvadratov tako, da premaknete samo 3 vžigalice?

IQ testi in uganke so odličen način za preizkus naših mentalnih sposobnosti. To je izziv, ki se ga moramo lotiti, saj zahteva veliko koncentracije in refleksije, kar se zelo obrestuje. Na primer, iz začetne oblike lahko sestavite 11 kvadratov, tako da premaknete samo 3 vžigalice.

IQ test - oblikujte 11 kvadratov s premikanjem 3 vžigalic
IQ test: sestavite 11 kvadratov tako, da premaknete 3 vžigalice

Ta vrsta situacije je zelo spodbudna in nam bo omogočila, da izboljšamo svojo sposobnost reševanja zapletenih problemov.

Ko se soočimo s tovrstnim izzivom, moramo biti sposobni ponuditi rešitve inovativen, ampak tudi biti sposoben najti pravo ravnovesje med logičnim razmišljanjem in intuicijo. Obvladati moramo tudi temeljna načela sklepanja in jih znati uporabiti za iskanje prave rešitve.

IQ testi so torej odličen način za merjenje naših kognitivnih sposobnosti in preverjanje naše sposobnosti iskanja rešitev za kompleksne probleme. Vendar je ključ do uspeha dobra osredotočenost in uporaba domišljije za iskanje učinkovitih rešitev.

Rešitev IQ testa

Veseli nas, da ste sprejeli izziv in porabili nekaj časa za iskanje rešitve. Rešitev je podrobno prikazana na spodnji sliki.

IQ test - sestavite 11 kvadratov s premikanjem 3 vžigalic - rešitev
Rešitev logičnega izziva

Spodbujamo vas, da ta izziv delite s tistimi okoli sebe na družbenih omrežjih, da bodo lahko tudi drugi poskušali rešiti to uganko. Še enkrat hvala za sodelovanje!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » S premikanjem 3 vžigalic je mogoče sestaviti 11 polj. Boste našli rešitev v manj kot 35 sekundah?