Ste genij? Dokažite to tako, da dokončate ta izziv s tekmami v manj kot 35 sekundah!

Družbena omrežja in internet so zanje zelo priljubljena uganke in miselne igre. Ti so bili predstavljeni, da bi preizkusili intelektualne sposobnosti igralcev intelektualne izziveki so lahko različni predmeti kot so geografija, astronomija oz intelektualne igre. Pojavil se je nov izziv: test inteligenčnega kvocienta, ki je sestavljen iz obračanja smeri piramide s premikanjem 3 vžigalic. Ta igra temelji na logičnih načelih in zahteva dobro koncentracijo in dobro sposobnost reševanja ugank. logični izzivi. Torej, lahko sprejmeš ta izziv?

IQ test: Obrnite smer piramide tako, da premaknete 3 vžigalice

IQ testi so načini za ocenjevanje sposobnosti osebe za reševanje logičnih ugank. Te vaje so lahko zelo raznolike in včasih zahtevajo veliko koncentracije in razmišljanja. Cilj je obrniti smer piramide s premikanjem 3 vžigalic.

IQ test _ obrnite piramido tako, da premaknete 3 vžigalice
IQ test

Da bi to dosegli, moramo pozorno opazovati sliko in razmisliti o posledicah naših odločitev v skladu s pravili, ki veljajo za to vajo. Za iskanje najboljše rešitve lahko uporabimo svoj spomin, analitične in matematične sposobnosti.

Ko smo pravilno usmerili svojo pozornost in preučili vse možnosti, bi morali biti sposobni najti učinkovito rešitev, ki bo obrnila smer piramide.

Rešitev izziva

Z veseljem sporočamo, da je izziv rešen! Rešitev je razložena na spodnji sliki.

IQ test _ obrni piramido s premikanjem 3 vžigalic - rešitev
Rešitev izziva

Zahvaljujemo se vsem, ki ste sprejeli ta izziv in si namenili čas, da bi našli rešitev. Ne oklevajte in delite ta izziv z ljudmi okoli sebe na družbenih omrežjih, da spodbudite sodelovanje in zabavo.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » Ste genij? Dokažite to tako, da dokončate ta izziv s tekmami v manj kot 35 sekundah!