Ta 3 horoskopska znamenja bodo imela od 3. do 9. aprila 2023 veliko srečo v ljubezni: teden popolne romantike!

Ali ste vedeli, da lahko planeti, ki obdajajo Zemljo, vplivajo na naše ljubezensko življenje? Astrologija je veda, ki preučuje poravnavo teh zvezd in njihov vpliv na vsako znamenje zodiaka. Ta teden, od 3. do 9. aprila 2023bodo imela nekatera znamenja več sreče v ljubezni kot druga.

Vse se začne naprej Ponedeljek, 3. april, ko nočna zvezda začne svoje tedensko potovanje skozi ozvezdje Device in pošilja urejene in vestne valove skozi zodiak, da se teden začne pravilno. THE Sreda, 5. aprilLuna prečka ozvezdje Tehtnice in naslednji dan zagotovi veličastno polno rožnato luno.

Končno, Veliki petek, 7. aprilse bo začel konec tedna Velika noč z Luno, ki se pomika v znamenje Škorpijona, nas vabi, da se povežemo z našo globoko, intimno energijo, da zaključimo teden.

Preberite tudi:  87,23 % ljudi s tem kitajskim astrološkim znamenjem obogati!

Ta posebna konfiguracija planetov bo imela poseben vpliv na določena astrološka znamenja. Kaj so oni ? In kakšno srečo v ljubezni bodo imeli ta teden? Ostanite z nami, če želite izvedeti!

Če želite najti odgovor, morate samo pogledati v zvezde!

3 srečna znamenja zodiaka, zaljubljena od 3. do 9. aprila 2023
3 srečna znamenja zodiaka, zaljubljena od 3. do 9. aprila 2023

Planeti, ki obkrožajo Zemljo, vplivajo na naše življenje. Odkrijte, kako bodo ta teden, od 3. do 9. aprila 2023, nekatere posebne astrološke konfiguracije še posebej vplivale na vaše horoskopsko znamenje in vašo srečo v ljubezni. Kaj torej astrologija pravi o vaši romantični prihodnosti?

Dvojčka (21. maj – 21. junij)

THE dvojčka imajo ta teden veliko srečo, saj bodo sproščeni in bodo znali situacije postaviti v perspektivo. Zahvaljujoč Merkurju, njihovemu planetarnemu gospodarju, bodo pokazali veliko energije, ki bo sporočala njihovo željo po zabavi. Teden od 3. do 9. aprila 2023 bodo tako preživeli v zadovoljstvu in sreči.

Strelci (22. november – 21. december)

THE Strelci bodo imeli koristi od močnega toka kozmične energije, ki jim bo pomagal ustvariti iskrene in pomembne človeške povezave.

Ta teden bo pravi čas, da se Strelci osredotočijo na ljubezen in odnose. Zapomniti si morajo, da se ne smejo razpršiti in se osredotočiti na eno stvar naenkrat.

Strelci bodo imeli tudi neverjetno možnost, da ponovno navežejo stike s prijatelji, ki jih že nekaj časa pogrešajo. Komunikacija je ključna za ustvarjanje močnih vezi, zato ne pozabite biti iskreni s prijatelji in poskrbite, da bo vaš skupni čas produktiven.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Ta teden Neptun in Venera bo Ribe postavil na majhen oblak. Prepustili se bodo svoji romantični domišljiji in realnost bo sledila.

To bo kot sanje, da bodo živeli polno. To je odličen čas za Ribe in njihova iskrena čustva.

Lahko so zelo radodarni do svojega partnerja in poskušajo preživeti kakovosten čas skupaj. Ribe so znane kot sanjače, zato naj si ta teden prizadevajo čim bolje izkoristiti skupne trenutke.

Vsem se želimo zahvaliti za branje našega članka. Upamo, da so vam bile informacije zanimive in koristne. Če vam je bil ta članek všeč, vas vabimo, da ga delite s svojimi prijatelji na družbenih omrežjih, da bodo tudi njim koristili.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Ta 3 horoskopska znamenja bodo imela od 3. do 9. aprila 2023 veliko srečo v ljubezni: teden popolne romantike!