Ta horoskopska znamenja verjetno čaka precej žalostno poletje: kako prebroditi to obdobje?

les 2 signes du zodiaque qui risquent de passer un été triste

Poletje je pogosto sinonim za veselje, sonce in romantiko. Vendar pa je za nekatere domorodce zodiaka to dolgo pričakovano obdobje morda ne bo tako sijoče, kot je bilo pričakovano. V članku razkrivamo, kateri astrološki znamenji bi lahko imeli precej turobno poletje.

Škorpijon: čustveni izzivi, ki jih je treba premagati

Domorodci Škorpijoni se lahko poleti soočijo z nekaj turbulencami. To sezono bodo namreč zaznamovale napetosti v njunem ljubezenskem in družabnem življenju, ki jih bo povzročila predvsem prisotnost Saturna v Vodnarju.

Dve horoskopski znamenji, ki ju verjetno čaka žalostno poletje
Dve horoskopski znamenji, ki ju verjetno čaka žalostno poletje

izzivi v odnosih

Prehod Saturna v Vodnarju lahko povzroči določeno čustveno nestabilnost Škorpijona, ki lahko poruši njihove odnose z drugimi. Škorpijoni se bodo takrat morali podvojiti, da ohranijo harmonične vezi z ljubljenimi, sicer se bodo znašli v osami.

Občutek nezadovoljstva

Napetosti, ki jih čuti Škorpijon, lahko povzročijo tudi občutek splošnega nezadovoljstva. Kljub vsemu trudu bodo ti domorodci v tem poletnem obdobju težko našli srečo. Zato se bodo morali oborožiti s potrpežljivostjo in skušati izkoristiti prijetne trenutke, ki se jim bodo obetali.

Preberite tudi:  To horoskopsko znamenje bo septembra 2023 našlo ljubezen med prijatelji: kdo je srečnež?

Kozorog: težave pri razcvetu

Tudi staroselcem v znamenju kozoroga poletne muhe ne bodo prizanešene. Pravzaprav se bodo morali soočiti z destabilizirajočimi situacijami, ki bi jim lahko povzročile nekaj čustvenih in socialnih skrbi.

Razočaranje na poklicnem področju

Vpliv Plutona v Kozorogu bo v tem poletnem obdobju za Kozoroge še posebej škodljiv na poklicni ravni. Slednji se lahko soočijo z ovirami, ki jim bodo onemogočile napredek pri njihovih projektih. Ta občutek stagnacije bi lahko pri teh marljivih in ambicioznih domorodcih povzročil nekaj frustracij.

Zapletena ljubezenska razmerja

Tudi v ljubezni kozorogi ne bodo imuni na težave. Zvezdniki sicer napovedujejo nekaj napetosti v svojem sentimentalnem življenju, ki jih povzroča predvsem pomanjkljiva komunikacija s partnerjem. Da se te težave ne bi stopnjevale, bo pomembno, da si Kozorogi vzamejo čas za pogovor in razjasnitev stvari s svojim dragim.

Preberite tudi:  87,23 % ljudi s tem kitajskim astrološkim znamenjem obogati!

Nekaj ​​nasvetov za premagovanje teh poletnih turbulenc

Četudi se poletje za škorpijone in kozoroge obeta nekoliko žalostno, je nujno, da ne obupate. Tukaj je nekaj priporočil za ti dve znamenji, da bosta to obdobje preživela bolj mirno:

  • Bodi potrpežljiv: Rešitve vaših težav ne bodo prišle čez noč. Zato je pomembno sprejeti, da stvari zahtevajo čas in biti popustljiv do sebe.
  • Zaupajte ljubljenim: Ne soočajte se sami s svojimi težavami. Pogovorite se s prijatelji in družino, ki vam lahko nudijo podporo in nasvet.
  • Vadite meditacijo ali jogo: Te discipline vam lahko pomagajo pri obvladovanju stresa in boljšem razumevanju čustev, da jih bolje usmerite.
  • Opravljajte dejavnosti, v katerih uživate: Vzemite si čas za vadbo svojih hobijev in delite trenutke druženja s svojimi najdražjimi. To vam bo omogočilo, da odvrnete misli od stvari in začasno pobegnete od svojih skrbi.
Preberite tudi:  21. september 2023 je najsrečnejši dan za ti dve kitajski astrološki znamenji

Če bodo upoštevali te nasvete in sprejeli pozitiven odnos, bodo Škorpijoni in Kozorogi lažje premagali ovire, ki se jim bodo poleti postavile na pot.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Ta horoskopska znamenja verjetno čaka precej žalostno poletje: kako prebroditi to obdobje?