Ta matematični izziv je dosegljiv vsakomur, a boste našli rešitev v manj kot 45 sekundah?

Test QI - quel est le nombre manquant

Najnovejša internetna senzacija ni nič drugega kot matematični izziv, ki preizkuša um milijonov ljudi. Ta uganka, ki se na prvi pogled morda zdi zapletena, je bila predmet številnih razprav. Virtuozi številk zagotavljajo, da lahko rešite v manj kot 45 sekundah, vendar za povprečnega človeka lahko traja nekoliko dlje. V vsakem primeru je nekaj gotovo: ta izziv je dosegljiv vsakomur, potrebujete le potrpljenje in koncentracijo.

Matematika je kot raziskovanje neznanega labirinta: vsak korak vas lahko pripelje do rešitve ali pa še bolj zavede. Nekaj ​​pa je gotovo: vsaka napaka te nekoliko približa izhodu.

Ste pripravljeni na izziv?

Če se imate za matematičnega navdušenca ali samo radi rešujete uganke, je ta izziv za vas. Zahteva vašo logiko in vašo sposobnost dešifriranja kod. In če opravite ta test brez incidentov, zakaj ne poskusite s še bolj zapleteno uganko? Navsezadnje so izzivi namenjeni temu, da se jih spopade, kajne?

IQ test - katera številka manjka
IQ test: katera številka manjka?

Virusni pojav

Ta matematični test ni le intelektualni izziv: je tudi pravi virusni fenomen. Deljena na družbenih omrežjih je vzbudila številne odzive in pustila v zadrego več kot enega uporabnika spleta. Vrvež okoli te uganke je dokaz apetita javnosti po tovrstnih izzivih, ki spodbujajo razmišljanje, spodbujajo razmišljanje in so neobičajni.

Namig, ki vam bo v pomoč

Majhen namig, ki vam bo v pomoč pri razmišljanju: ne komplicirajte si življenja. Ključ te uganke je njena preprostost. Dejansko je zasnovan tako, da stimulira vaše možgane, ne pa zato, da vam povzroča glavobol.

Odgovor na uganko

In za tiste, ki si še vedno belite glave, ne skrbite, imamo rešitev na spodnji sliki.

IQ test - kaj je manjkajoče število _ - rešitev
rešitev

To je odlična priložnost, da preizkusite svoje sposobnosti opazovanja in pozornosti do podrobnosti. Če še vedno ne morete ugotoviti, naj vas ne obupa: rešitev se vam bo zdela očitna, ko jo boste videli.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Psihologija » Ta matematični izziv je dosegljiv vsakomur, a boste našli rešitev v manj kot 45 sekundah?