Ta matematični izziv z vžigalicami je mogoče rešiti v manj kot 20 sekundah. Vam bo uspelo?

Danes so uganke in uganke zelo priljubljene na družbenih omrežjih in internetu. Intelektualni izzivi so zabaven način za spodbujanje možganov in preizkušanje naše sposobnosti reševanja logičnih problemov. V tem testu IQ, vas bomo povabili k logičnemu izzivu: ali lahko odstranite dve vžigalici, da bo enačba pravilna? Pojdimo!

IQ test: Odstranite dve vžigalici, da bo enačba poštena

IQ testi in uganke so izzivi ki nam omogočajo, da preizkusimo svojo sposobnost reševanja problemov. Pri tej vrsti vaje je včasih treba narediti vrsto modifikacij, da postane enačba pravilna, kot je to v primeru odstranitve dveh vžigalic.

IQ test - 38+20=10
IQ test: uravnotežite enačbo tako, da odstranite 2 ujemanja

Ljudje, ki poskušajo te vaje, se morajo dobro osredotočiti in biti pozorni na spremembe, ki jih je treba narediti, saj lahko najmanjša napaka ogrozi končni rezultat. Vendar pa lahko z malo opazovanja in razmišljanja najdemo rešitev.

Če želite opraviti izzive, kot so IQ testi in uganke, se morate osredotočiti. Če želite doseči želeni rezultat, morate biti pozorni na spremembe in ne delati napak. Toda če ostanemo pozorni in skrbno premislimo, so te vaje dosegljive.

Rešitev izziva

Čestitke vsem, ki ste sprejeli izziv in uspeli najti rešitev! Morali ste odstraniti ujemanje iz 8 in ujemanje iz znaka +, da bi dobili 30-20=10.

IQ test - 38+20=10 - sprehod
rešitev

Ne oklevajte in delite ta izziv s prijatelji in družino na družbenih omrežjih, saj je učenje tudi zabavno. Torej, na svoje, pripravljen? Deliti!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » Ta matematični izziv z vžigalicami je mogoče rešiti v manj kot 20 sekundah. Vam bo uspelo?