Ta matematični izziv z vžigalicami je precej preprost. Boste našli rešitev v manj kot 15 sekundah?

Déplacer une allumette pour résoudre l'équation

Današnjo uganko je mogoče rešiti le, če imate pozoren um in nagnjenost k reševanju ugank. To enačbo ujemanja lahko rešite z logičnim sklepanjem in dobrimi sposobnostmi opazovanja. Poglejmo, ali lahko rešite to možgansko zbadljivko v manj kot 15 sekundah.

THE Ovitekdotietvoje simajo od vigmoj WHO neestopitent a Dflexion in a priblche št sporazumnelTHE Za ebiti résohues. On peut sagpojdi od uganke dnevnikics in dvigmoj WHO npragent a Dflexion laterale. THE težkoés rennadaljevanjeDso dleta določeneso vigmoj simajo zaradi Za jazerDur dleta jazintaition umstarešina jazzlatotoon sagto od problemabberee stanjenelTHE, Ker nemi sommso več priloženins Za kreteniiderer tam problemabberee absoheu.

Preberite tudi:  Pozitivno razmišljanje: skrivnost, ki je najsrečnejši ljudje ne želijo, da bi vedeli!

IQ test: premaknite eno samo vžigalico, da uravnotežite enačbo

sestavljanka z vžigalicami

Uganke so zanimiva oblika uganke, ki jo je treba rešiti. Uganke vas prisilijo, da razmišljate izven okvirov in izkoristite polni potencial svojega uma. Ena najnovejših možganskih zbadljivk, ki je bila v modi na družbenih omrežjih in je zmešala mnoge misli, je: Kako lahko premakneš eno samo vžigalico in rešiš enačbo 1+2+3+8= 21 v tej uganki z vžigalicami?

Rešitev izziva

Če še vedno poskušate najti odgovor na to vprašanje, imamo za vas namig, obstaja več različnih rešitev in vse, kar morate vedeti, je osnovna matematika za reševanje enačb. Zdaj pa si poglejmo rešitve in njihovo razlago.

Da bi našli odgovor in naredili enačbo 1+2+3+8=21 pravilno, moramo enico najprej spremeniti v sedem in osem v devet, tako da odstranimo spodnjo ujemanje. Rešitev je torej 7+2+3+9=21.

Preberite tudi:  Pozitivno razmišljanje: skrivnost, ki je najsrečnejši ljudje ne želijo, da bi vedeli!
Rešitev uganke
Rešitev uganke

Spodnja slika vam bo omogočila boljše razumevanje te rešitve. Ste v danem času našli rešitev?

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Psihologija » Ta matematični izziv z vžigalicami je precej preprost. Boste našli rešitev v manj kot 15 sekundah?