Ta štiri zodiakalna znamenja bi se lahko ta teden zaljubila in končala svoje trenutno razmerje!

Ljubezen je zapleten in nepredvidljiv občutek. Zaljubljenost Nekega dne se zaljubimo, naslednji dan pa se ne počutimo več enako, je za nekatere realnost. Ta teden, od 4. do 10. septembra 2023, bodo to izkusila štiri znamenja zodiaka.

Astralni vplivi tega tedna

Teden zaznamuje pomemben tranzit: retrogradni Jupiter. Čeprav na splošno velja, da je Jupiter ugoden tranzit, bo ta teden prinesel težavno obliko ljubezni. Da bi ponovno našli srečo, bodo morali nekateri ljudje sprejeti težke odločitve, vključno s prekinitvijo trenutnih razmerij.

Ta 4 zodiakalna znamenja bi se lahko ta teden zaljubila in končala svoje trenutno razmerje!
Ta 4 zodiakalna znamenja bi se lahko ta teden zaljubila in končala svoje trenutno razmerje!

Prizadeti znaki

  • Bik (20. april – 20. maj) Pod vplivom energije Lilith bo Bik začutil potrebo po uporu proti trenutnemu položaju. Nastopi otopelost in želja po spremembi postane nujna.
  • Lev (23. julij – 22. avgust) Nenadno spoznanje Leva vznemiri. Enkrat izgubljeno zaupanje je težko povrniti. Ta teden bo Lev jasno videl konec svojega razmerja.
  • Tehtnica (23. september – 22. oktober) Tehtnice na koncu svojih moči čutijo potrebo, da končajo razmerje, ki jim ne prinaša ničesar več. Zdi se, da je komunikacija odpovedala, in prevlada želja po nečem boljšem.
  • Strelec (22. november – 21. december) Naveličan enostranskega razmerja se Strelec odloči, da bo stvari vzel v svoje roke. Ta teden bo končal razmerje, ki mu ne ustreza več.

Pot do prenove

Vsak konec je nov začetek. Čeprav je pot lahko težka, pogosto vodi k boljši različici vas samih. Znamenja, na katera bo vplival ta teden, bodo našla moč za obnovo in premik k boljši prihodnosti.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Ta štiri zodiakalna znamenja bi se lahko ta teden zaljubila in končala svoje trenutno razmerje!