Ta test IQ je obnorel številne udeležence, nekateri pa so ga opravili v manj kot 20 sekundah

Izziv IQ test zahteva od igralcev, da v manj kot 30 sekundah premaknejo 4 vžigalice, da oblikujejo dva kvadrata. Uganke in intelektualne igre so pridobili popularnost v zadnjih letih na družbenih omrežjih in na internetu igralcem ponuja nov način za zabavo, pa tudi za spodbujanje njihovega uma z ugankarskimi igrami in logičnimi izzivi.

Poglejmo, ali imate vse, kar je potrebno za dokončanje tega izziva!

IQ test: dokončajte izziv s kvadrati tako, da premaknete 4 vžigalice!

IQ testi so zabaven način za izboljšanje inteligence in logičnega razmišljanja. Sestavljajo jih uganke, ki so lahko raznolike in bolj ali manj zapletene. Izziv kvadrata vžigalice je a dober primersaj se moraš dobro osredotočiti, da ti uspe sestaviti 2 kvadrata s premikanjem samo teh 4 vžigalic.

IQ test - oblika 2 robov
IQ test: premaknite 4 vžigalice, da oblikujete 2 kvadrata

Zato moramo poiskati pravo kombinacijo, da imamo na koncu oblikovana 2 kvadrata.

Tovrsten test je lahko zelo spodbuden, njegovo reševanje pa prinaša veliko zadovoljstva. Pomembno je, da si vzamemo čas in dobro premislimo vsak korak, dokler ne najdemo rešitve. Tako bomo lahko najbolje izkoristili svoje intelektualne sposobnosti in svoj logični um.

Rešitev današnjega izziva

Rešitev tega izziva je jasno podrobno prikazana na spodnji sliki.

IQ test - oblika 2 robova - rešitev
Razložena rešitev

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se podali v ta izziv in si namenili čas, da bi našli rešitev. Če ste uživali v tem izzivu, ga lahko delite na družbenih omrežjih, da ga bodo lahko opravili tudi drugi.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Test IQ » Ta test IQ je obnorel številne udeležence, nekateri pa so ga opravili v manj kot 20 sekundah