Ta znamenja zodiaka se morajo zbrati še pred začetkom novega šolskega leta: za to je le še avgust!

Počitnice so v polnem teku, avgust pa tik pred vrati, morajo nekatera astrološka znamenja to obdobje izkoristiti za nov pogled nase in se pripraviti na začetek novega šolskega leta. Pravzaprav se morata v tem poletnem mesecu soočiti z izzivi zlasti dve znamenji, če se želite začetka novega šolskega leta lotiti povsem mirno. Preberite več o teh dveh znamenjih in izzivih, s katerimi se soočata.

Bik: iskanje ravnovesja med željami in obveznostmi

V avgustu bodo imeli prebivalci Bika veliko dela, da bi našli pravo ravnovesje med osebnimi željami in zahtevami novega šolskega leta. Da bi to dosegli, je bistveno, da se umaknete iz določenih situacij in ne podležete skušnjavi, da bi se osredotočili le na svoje želje na škodo svojih obveznosti.

Ta znamenja zodiaka se morajo vprašati o sebi
Ta znamenja zodiaka se morajo vprašati o sebi

Zavedanje svojih prednostnih nalog

Za taurejce je bistvenega pomena, da določiti svoje prave prednostne naloge.tako na osebnem kot na poklicnem področju. To lahko storijo tako, da sestavijo seznam svojih ciljev ali se pogovorijo z ljudmi okoli sebe, da dobijo jasnejšo sliko.

 1. Pregled preteklega leta
 2. Opredelitev področij za izboljšave
 3. Določite konkretne, dosegljive cilje za novo šolsko leto

Pokažite prožnost

Taurus se mora naučiti tudi biti prilagodljiv spričo nepričakovanih dogodkov in sprememb, ki se lahko zgodijo v mesecu avgustu. Preveč tog odnos bi jih lahko zaviral in jim preprečil, da bi v celoti izkoristili priložnosti, ki se jim ponujajo.

 • Prilagajanje novim ali nepričakovanim situacijam
 • Opuščanje določenih navad ali preferenc
 • Drznite si zapustiti območje udobja
Potreben ponovni razmislek
Potreben ponovni premislek

Tehtnica: sprejemanje ključnih odločitev pred začetkom novega šolskega leta

Za ljudi, rojene v Tehtnici, je avgust mesec izbir in odločitev, ki jih je treba sprejeti, zlasti v zvezi s poklicno ali čustveno prihodnostjo. Zanje je pomembno, da teh odločitev ne odlagajo na pozneje in da izkoristijo prosti čas, ki ga ponuja poletje, da o njih v miru razmislijo.

Razjasnite svoje želje in potrebe

Da bi sprejeli prave odločitve, morajo Tehtnice najprej jasno opredeliti svoja pričakovanja in želječustveno in materialno. To lahko vključuje pregled njihovega trenutnega položaja in ugotovitev, česa jim primanjkuje ali kaj bi radi spremenili.

 1. Izražanje svojih želja in potreb sebi in ljudem okoli sebe
 2. Ocenite prednosti in slabosti različnih možnosti
 3. Dajte si čas za razmislek, preden ukrepate

Prevzemanje odgovornosti za svoje odločitve in sprejemanje odločitev

Ko so njihovi cilji jasno opredeljeni, morajo biti Tehtnice pripravljene tudi na to, da prevzeti polno odgovornost za svoje odločitvetudi če se morajo odpovedati določenim stvarem, ki so zanje pomembne. To lahko pomeni, da se strinjajo z odhodom, nakupom ali prodajo nepremičnine ali vzpostavitvijo novih poklicnih ali osebnih projektov.

 • Sprejemanje premišljenih odločitev v skladu z vašimi željami
 • Strinjanje z žrtvovanjem, če je to potrebno
 • Zaupajte v svoje sposobnosti za uspeh in razvoj pri svojih odločitvah

Za Taurejce in Tehtnice je bistvenega pomena, da mesec avgust izkoristijo za preizpraševanje sebe in se aktivno pripravijo na novo šolsko leto. Ne glede na to, ali gre za iskanje ravnovesja med željami in obveznostmi ali za sprejemanje ključnih odločitev za svojo prihodnost, sta ti dve znamenji vsekakor zainteresirani, da kar najbolje izkoristita to poletno obdobje in se novega leta lotita mirno in samozavestno.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Ta znamenja zodiaka se morajo zbrati še pred začetkom novega šolskega leta: za to je le še avgust!