Ta znamenja zodiaka v avgustu čakajo čarobni časi! Kdo so srečneži?

Poletje je v polnem razmahu in avgust 2023 se za nekatera znamenja zodiaka obeta čaroben čas. Če ste rojeni v enem od teh treh znamenj, pripravite se na nepozabne trenutke v tem poletnem obdobju.. Brez nadaljnjega odkrijte, kateri srečneži bodo deležni posebno pozitivne in zapeljive astralne energije.

Lev: kraljevski rojstni dan

Avgust 2023 bo za rojene v Levu mesec, bogat s praznovanji in ljubeznijo.. Prisotnost Sonca v njihovem znamenju do 22. avgusta bo povečala njihovo energijo in naravni šarm, kar jim bo omogočilo, da zasijejo v družbi in pritegnejo pozornost vseh. Tukaj je nekaj ključnih elementov, ki bodo zaznamovali ta izjemen mesec:

 • Ljubezen: Samski bodo imeli vse možnosti za strastna srečanja, medtem ko bodo pari zaradi novega sodelovanja utrdili svoje vezi.
 • Delo: Ustvarjalnost in voditeljstvo bosta v središču pozornosti, kar vam bo odprlo pot do zanimivih in koristnih poklicnih priložnosti.
 • Zdravje: Sončna energija bo poskrbela za vitalnost in vzdržljivost ter ves mesec spodbujala odlično telesno in duševno pripravljenost.
Ta zodiakalna znamenja bodo avgusta doživela čarobno obdobje.
Ta zodiakalna znamenja bodo avgusta doživela čarobno obdobje

Ključni datumi za Leva v avgustu 2023:

 1. 1. avgust: Nova luna v Levu – primeren čas za preusmeritev in postavitev novih osebnih in poklicnih ciljev.
 2. 12. avgust: Merkur vstopi v znamenje Leva – idealen čas za lahkotno komuniciranje, prepričevanje in zapeljevanje okolice.
 3. 22. avgust: Sonce zapusti Leva in vstopi v Devico – energije se umirijo, vendar ostajajo ugodne za konkretne projekte in organizacijo.

Strelec: nepozabna poletna pustolovščina

Strelci se to poletje ne bodo pustili presenetiti. Njihovo naravno navdušenje, optimizem in želja po pustolovščinah se bodo avgusta 2023 zaradi dobrohotne prisotnosti Jupitra v njihovem znamenju desetkrat povečali. Tukaj je nekaj glavnih vidikov, ki bodo zaznamovali ta čarobni mesec:

 • Potovanja: Strelci bodo imeli priložnost odkrivati nove dežele, bodisi na daljnih potovanjih bodisi na lokalnih pobegih.
 • Srečanja : Družabni stiki bodo številni in obogateni, saj bodo ponujali priložnost za sklepanje trdnih prijateljstev in doživljanje izkušenj, ki bodo spremenile vaše življenje.
 • Osebni razvoj : Osebni projekti bodo spodbujeni in se bodo lahko uresničili zaradi večje samozavesti in jasne vizije vaših ciljev.

Ključni datumi v avgustu 2023 v znamenju Strelca:

 1. 11. avgust: retrogradni Jupiter zapusti ribe in se vrne v strelca – vrnitev k osnovam, ki bo poglobila lekcije iz preteklih izkušenj.
 2. 19. avgust: Polna luna v Vodnarju – trenutek presoje in zavedanja, ki spodbuja sprejemanje pomembnih odločitev.
 3. 30. avgust: Venera vstopi v Strelca – ljubezen in lepota bosta popestrili konec meseca ter prinesli svoj delež presenečenj in skupnih užitkov.

Vodnar: Veter svobode in novosti

Nazadnje bodo vodnarji avgusta 2023 doživeli mesec čarobnosti in izpolnitve. Spodbujeni s spodbudno prisotnostjo Urana v njihovem znamenju si bodo prizadevali za več svobode, izvirnosti in novosti v svojem življenju. Tukaj je nekaj glavnih trendov, ki bodo zaznamovali ta izjemen mesec:

 • Spremembe : Vodnarji bodo lahko to obdobje izkoristili za koristne spremembe v svojem življenju, bodisi na poklicni, osebni ali odnosni ravni.
 • Inovacije: Kreativni in avantgardni duh prebivalcev tega znamenja bo poudarjen, kar jim bo omogočilo, da si zamislijo in uresničijo izvirne projekte.
 • Neodvisnost : Vodnarji bodo lahko uveljavljali svojo individualnost in potrebo po samostojnosti, ne da bi se bali zunanjih sodb.

Ključni datumi za Vodnarja v avgustu 2023:

 1. 6. avgust: Merkur vstopi v Vodnarja – čas za intelektualno izmenjavo, nove ideje in učenje.
 2. 19. avgust: Polna luna v Vodnarju – čas introspekcije in razodetja, ki vam bo pomagal spoznati vaše resnične želje.
 3. 23. avgust: Sonce vstopi v Devico – energije postanejo bolj pragmatične in organizirane, kar olajša konkretno izvajanje projektov, začetih v tem mesecu.

Če ste rojeni v znamenju Leva, Strelca ali Vodnarja, se pripravite, da bo avgust 2023 mesec sreče, ljubezni in izpolnitve. V celoti izkoristite te izjemne astralne energije, da uresničite svoje sanje in doživite nepozabne trenutke.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Ta znamenja zodiaka v avgustu čakajo čarobni časi! Kdo so srečneži?