Test osebnosti: način stiskanja pesti razkrije veliko o vašem značaju. Kaj je tvoje ?

Test de personnalité : de quelle façon fermez-vous le poing

Nedavna študija kaže, da bi lahko način, kako stiskamo pest, razkril fascinantne lastnosti naše osebnosti. Ne glede na to, ali ste družabni, sramežljivi ali radodarni, pest je lahko samo ogledalo tvoje duše. Ugotovljeni so bili trije glavni načini stiskanja pesti, od katerih ima vsak svoje značilnosti.

Najmanjše dejanje je boljše od največjega namena. -John Burroughs

Osebnostni test: kako stisnete pest
Osebnostni test: kako stisnete pest

1. Palec noter: znak umetniških in perfekcionističnih duhov

Če se vaša pest zapre s stisnjenim palcem, ste verjetno introvertirana in perfekcionistična oseba. Vašo mirnost in zadržanost si lahko napačno razlagamo, a tisti, ki vas dobro poznajo, vedo, da preprosto raje imate svoj prostor, stran od svetovnega vrveža.

umetnost in kultura so vaše svetišče, kraljestva, ki vas negujejo in pomirjajo. Obdarjeni ste z globoko občutljivostjo, dragoceno dobrino, ki pa vas včasih lahko preigra, zlasti na področju ljubezni.

2. Palec na členkih: znak družbenih kameleonov

Ali položite palec na členke, ko stisnete pest? Če je tako, ste morda tako imenovani a družbeni kameleon. Zaradi naravnega šarma, iskrivega humorja in iskrenosti ste oseba, ki jo ljudje okoli vas zelo cenijo.

Kljub navidezni samozavesti pa imate lahko prikrit strah pred neuspehom, ki bi lahko oviral vaš polni razvoj, zlasti poklicni. Ta strah se lahko pojavi tudi v vaših romantičnih odnosih, pri čemer je strah, da bi vas partner ponovno prizadel, ponavljajoči se občutek.

3. Palec ob strani: odtis drznih in energičnih duš

Če ste eden tistih ljudi, ki dajo palec na stran, ko stisnejo pest, ste verjetno oseba, ki kar poka od entuziazma in energije. Vaše nenehno iskanje novih izkušenj kaže na pustolovski duh.

Pozor, včasih ste preveč radodarni, tudi do ljudi, ki si ne zaslužijo vaše prijaznosti. Prepoznavni ste po odkritosti in pogumu. Čeprav tega morda ne boste zlahka priznali, se morate počutiti preskrbljene in varne. V nasprotnem primeru se vam bo morda težko zares odpreti v ljubezni.

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Psihologija » Test osebnosti: način stiskanja pesti razkrije veliko o vašem značaju. Kaj je tvoje ?