Ti 2 znaki zodiaka bi lahko poleti 2023 našli preteklo ljubezen

2 signes du zodiaque pourraient retrouver un amour passé au cours de l

Poletje je pogosto sinonim za počitnice, sprostitev in romantična srečanja. Toda za nekatera horoskopska znamenja bi poletje 2023 lahko zaznamovala tudi vrnitev izgubljene ljubezni.

V tem članku izpostavljamo dve horoskopski znamenji, ki imata veliko možnosti, da se ponovno povežeta s starim plamenom v prihodnjih mesecih. Torej, ste pripravljeni izvedeti, ali ste eden izmed teh srečnežev?

2 znaka zodiaka bi se lahko poleti 2023 ponovno združila s preteklo ljubeznijo
2 znaka zodiaka bi se lahko poleti 2023 ponovno združila s preteklo ljubeznijo

Zakaj je pri nekaterih znakih večja verjetnost, da se poleti ponovno srečajo s preteklo ljubeznijo?

Gibanje planetov in njihova interakcija z različnimi znaki zodiaka lahko na različne načine vplivata na naše ljubezensko življenje. Glede na njihov položaj in vidike lahko spodbudijo nova srečanja, okrepijo obstoječe odnose ali celo znova prižgejo ugasle plamene.

Poleti 2023 bo ta najnovejši trend še posebej prizadel dve horoskopski znamenji, zahvaljujoč posebnim konfiguracijam planetov.

Retrogradni Merkur in Venera v raku: koktajl za ponovna srečanja

Poletno obdobje 2023 bosta zaznamovala dva velika astrološka pojava: na eni strani retrogradni Merkur v znamenju raka, na drugi strani pa Venera, ki prav tako prehaja v tem znamenju. Ta kombinacija bi lahko bila koristna romantična srečanja za rojene v znamenjih raka in kozoroga.

Ti dve astrološki znamenji bosta resnično imeli koristi od astralnega konteksta, ki je še posebej ugoden za spravo in obnovitev starih romantičnih odnosov.

Rak: občutljivo in nostalgično znamenje

Domačinu v znamenju Raka vlada Luna, zvezda čustev in občutljivosti. Ponavadi je še posebej pozoren na občutke ljudi okoli sebe in globoko čuti njihova čustva. Poletno obdobje bo zato idealna priložnost, da obuja spomine in se ponovno poveže z ljudmi, ki so mu v preteklosti pomenili.

Retrogradni Merkur v Raku: vabilo k ponovnemu obisku preteklosti

Poleti 2023 bo Merkur retrograden v znamenju raka, kar bo vplivalo na spodbujajo spomin in nostalgijo med domorodci tega znamenja. Bolj verjetno se bodo spomnili preteklih situacij in ljudi, ki so jih imeli radi. To ju lahko privede do tega, da se ponovno povežeta s staro ljubeznijo in poskusita znova prižgati plamen, ki ju je nekoč povezoval.

Venera v raku: ugodno podnebje za spravo

Poleg tega bo v tem poletnem obdobju v znamenju raka prehajala tudi Venera, planet ljubezni in užitkov. Domorodci tega znaka bodo tako lahko deležni a energija, ki je ugodna za romantične povezave, s povečano občutljivostjo za lepoto in sladkost skupnih trenutkov. Ta astralni kontekst bo zato idealen za ponovno povezovanje s preteklo ljubeznijo in ponovno odkrivanje radosti izpolnjujočega odnosa.

Kozorog: znamenje, ki išče stabilnost

Rojeni v Kozorogu vlada Saturn, planet discipline, reda in vztrajnosti. Na splošno hrepeni po stabilnosti in si pogosto prizadeva zgraditi močne in trajne odnose. Zato je morda bolj dovzeten za vrnitev stare ljubezni, ki mu lahko prinese občutek varnosti in kontinuitete.

Opozicija Venera-Saturn, ki vodi do ponovnih srečanj

Poleti 2023 bo tranzit Venere v Raku ustvaril opozicijo s Saturnom, ki je takrat v znamenju Kozoroga. Ta astrološka konfiguracija bi lahko spodbudila domorodce v kozorogu, da ponovno ovrednotijo ​​svoje prioritete in pripišejo večji pomen svojim preteklim odnosom. Zato bodo še posebej nagnjeni k ponovnemu premisleku o izgubljeni ljubezni in resnemu razmišljanju, da bi tej zgodbi dali novo priložnost.

Domorodci v znamenju Raka in Kozoroga bodo poleti 2023 lahko izkoristili astralni kontekst, ki je posebej naklonjen ponovnemu povezovanju s preteklo ljubeznijo. Torej, če ste rojeni v enem od teh znamenj, odprite oči in srce. : stari plamen bi se lahko spet pojavil v vašem življenju!

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Ti 2 znaki zodiaka bi lahko poleti 2023 našli preteklo ljubezen