Ti dve znaki zodiaka nikoli ne razkrijeta svojih čustev: nemogoče je razvozlati, kaj čutita!

Ces 2 signes du zodiaque ne dévoilent jamais leurs sentiments

Pogosto je težko vedeti, kaj v resnici čutijo naši najdražji, še posebej, če pripadajo določenim astrološkim znamenjem. V bistvu, dve horoskopski znamenji sta še posebej diskretni in skrivnostni, ko gre za izražanje čustev. V tem članku odkrijte, kdo sta ti dve znamenji in kako prepoznati njuno pravo naravo.

Prvo diskretno znamenje: Dvojčka

Ljudje, rojeni v znamenju dvojčkov, slovijo kot komunikativni in družabni. Kljub temu se morda trudijo jasno izraziti svoja čustva in pogosto raje ohranijo nekaj čustvene distance do drugih. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj so Dvojčki tako zadržani glede svojih čustev:

Ti dve horoskopski znamenji nikoli ne razkrijeta svojih čustev
Ti dve horoskopski znamenji nikoli ne razkrijeta svojih čustev

Dvojnost dvojčkov

Simbol dvojčka predstavljata dvojčka, kar dobro ponazarja dvojnost njunega značaja. Torej, včasih so lahko veseli, včasih melanholični, ne da bi vedno razumeli, zakaj. Ta čustvena nestabilnost jih lahko spodbudi k skrivanju svojih resničnih čustev, da ne bi destabilizirali ljudi okoli sebe.

Potreba po svobodi in neodvisnosti

Dvojčki radi živijo v skladu s svojimi željami in se bojijo, da bi bili zaprti v zadušljivo razmerje. Zato se nagibajo k zaščitijo se tako, da svojih čustev ne razkrivajo prevečda preprečijo, da bi se drugi preveč navezali nanje in jim preprečili, da bi leteli sami.

Strah pred zavrnitvijo

Nazadnje se lahko Dvojčki bojijo, da bodo obsojeni ali zavrnjeni, če se izkažejo za preveč ranljive. Zato svoja čustva pogosto raje zadržijo zase, da ne bi tvegali, da jih bodo tisti, ki jih imajo radi, prizadeli.

Drugo diskretno znamenje: Kozorog

Kozorog je tudi znamenje, ki težko izraža svoja čustva. Ljudje, rojeni v tem znamenju, so na splošno zadržani in introvertirani, zaradi česar je lahko njihovo čustveno dekodiranje še posebej zapleteno. Tukaj je nekaj pojasnil o tej diskreciji:

Občutek odgovornosti

Kozorogi so znani kot zelo resni in odgovorni. Pogosto imajo občutek, kot da morajo prevzeti težo sveta na svoja ramena in se bojijo pokazati svoje slabosti. Zato svoja čustva skrivajo za fasado hladnosti in distance.

Strah pred izgubo nadzora

Kozorogi imajo radi nadzor nad svojim življenjem in čustvi. Zato so lahko zelo zaskrbljeni zaradi ideje, da bi jih preplavili njihovi občutki, in jih raje zadržijo zase, da ne bi izgubili opore.

Perfekcionizem

Kozorogi so tudi zelo zahtevni do sebe in vedno želijo biti brez očitkov. Bojijo se, da bodo zaradi izražanja svojih čustev postali manj močni ali manj vredni v očeh drugih.zato raje ostanejo stoični v vseh okoliščinah.

Kako razvozlati občutke teh diskretnih znamenj?

Morda je težko razumeti, kako se v resnici počutita Dvojčka in Kozorog, a tukaj je nekaj načinov, kako ju bolje razumeti:

  • Opazujte njihov neverbalni jezik : Mimika, drža ali kretnje lahko izdajo skrita čustva teh astroloških znamenj. Bodite pozorni na te male namige, ki pogosto povedo več kot besede.
  • Ustvarite ozračje zaupanja : Oba znaka se morata počutiti varno, da se odpreta. Pokažite jim, da ste vredni njihovega zaupanja in da se lahko brez strahu zanesejo na vas.
  • Vzemi si čas : Pomembno je spoštovati ritem teh znakov in jih ne poskušati prehitevati. Svojih čustev ne razkrijejo zlahka, vendar se lahko sčasoma odprejo, če imajo čas, da se počutijo udobno.

Bistveno se je naučiti razvozlati signale, ki nam jih pošiljajo naši bližnji iz znamenj dvojčkov in kozoroga, da bi bolje razumeli njihova čustva in vzpostavili globlji odnos z njimi. Potrpežljivost, prijaznost in posluh bodo vaši najboljši zavezniki pri razvozlanju skrivnosti teh dveh diskretnih astroloških znamenj o njihovih čustvih..

Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Ti dve znaki zodiaka nikoli ne razkrijeta svojih čustev: nemogoče je razvozlati, kaj čutita!