Ti dve znamenji zodiaka bosta zelo zapeljivi vse do konca aprila: nihče se jima ne bo mogel upreti!

Obdobje od 11. do 30. aprila 2023 je pri domorodcih Ovna in Bika postavljeno v znamenje zapeljevanja. Vstop Venere v dvojčka 11. aprila namreč vnaša šarm in čutnost v ljubezensko življenje teh dveh astroloških znamenj. Odkrijte, kako bodo ti domačini znali uporabiti svoja sredstva za osvajanje src in preživljanje strastnih trenutkov.

Oven, naravni zapeljivec v drugi polovici aprila 2023

Pripadniki znamenja ovna bodo v tem obdobju še posebej očarljivi. Zahvaljujoč Veneri v dvojčkih se bo njihov naravni čar še okrepil, zaradi česar bodo pravi magneti za privabljanje pogledov in pozornosti. Podeseterila se bo tudi njihova samozavest, zaradi česar bodo še bolj neustavljivi. Tukaj je nekaj njihovih glavnih prednosti:

Astrologija – najbolj zapeljiva znamenja zodiaka v aprilu 2023
Najbolj zapeljiva znamenja zodiaka v aprilu 2023
  • Magnetični pogled : Oven bo znal očarati sogovornika s svojimi izrazitimi in iskrivimi očmi.
  • Komunikativna energija : dinamičen in entuziastičen, Oven bo znal pritegniti druge za seboj in jih navdušiti.
  • Nesporna karizma : Oven izžareva avro moči in samozavesti, ki naravno privlači druge k sebi.

Vpliv Venere v Dvojčkih na ljubezensko življenje Ovna

mesečni horoskop oven
znamenje oven

Venera, planet ljubezni in lepote, bo v tem obdobju blagodejno vplivala na sentimentalno življenje Ovnov.

Bolj bodo odprti za srečanja in romantične priložnosti, kar jim bo omogočilo vzpostavitev globokih in iskrenih vezi s partnerjem ali njegovo osvajanje.

Izmenjave bodo tekoče in harmonične ter bodo spodbujale medsebojno razumevanje in sodelovanje. Nobenega dvoma ni, da bo Oven znal izkoristiti te pozitivne vibracije za življenje resničnih vznemirljivih ljubezenskih zgodb.

Bik, čutno in prikupno bitje pod vplivom Venere v dvojčkih

Čutnost Bika se bo povečala v drugi polovici aprila 2023. Pod okriljem Venere v Dvojčkih bo to astrološko znamenje razkrilo vso svojo zapeljivost in nežnost. Tukaj je nekaj vidikov, zaradi katerih bo Bik neustavljivo bitje:

znamenje bika
znamenje bika
  • Prekipajoča čutnost : Bik ima rad mesene užitke in jih zna deliti z velikodušnostjo in požrešnostjo.
  • Diskreten in očarljiv šarm : Bik izžareva pomirjujočo in pomirjujočo avro, ki druge pritegne k sebi.
  • Nepogrešljiva doslednost in zvestoba : ko je Bik enkrat predan, zna biti stabilen in zvest v svojih ljubezenskih odnosih.

Vpliv Venere v Dvojčkih na ljubezensko življenje Bika

Venera, ko prehaja skozi Dvojčke, prinaša Bikom lahkotnost in pretočnost v njihovih ljubezenskih odnosih. Tako bo bolj komunikativen, odprt za izmenjave in nove izkušnje.

Sokrivda med Bikom in njegovim partnerjem se bo okrepila, kar bo omogočilo vzpostavitev globokih in trajnih vezi.

Pripadniki tega znaka bodo zelo pozorni na potrebe in želje svoje druge polovice, saj bodo pokazali velik posluh in veliko občutljivost.

Oven in bik, dve astrološki znamenji, ki obljubljata zapeljevanje od sredine aprila

Obdobje od 11. do 30. aprila 2023 se torej za staroselce Ovna in Bika obeta s čustvi in ​​srečanji. Zahvaljujoč pozitivnemu vplivu Venere v dvojčkih bosta ti dve znamenji zodiaka lahko poudarili svoj naravni šarm in svojo čutnost, da bi živeli intenzivne in strastne trenutke. Njihovi partnerji bodo zadovoljni in vezi, stkane v tem obdobju, bodo imele vse možnosti za obstojnost.

Preberite tudi:  87,23 % ljudi s tem kitajskim astrološkim znamenjem obogati!
Photo of author
Despre avtor, Adelina Adamakoma
Zanimam se za psihologijo in čas preživljam v iskanju novih intelektualnih izzivov, s katerimi si razgibavam um in se hkrati sproščam.
Glavna stran » Astrologija » Ti dve znamenji zodiaka bosta zelo zapeljivi vse do konca aprila: nihče se jima ne bo mogel upreti!